SZAKMAI BLOG

Minden, amit rólunk, megoldásainkról, ügyfeleinkről tudni szeretnél

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Kiberbiztonság

FRISS: DUO NETWORK GATEWAY RDP TÁMOGATÁSSAL

Néhány hónappal ezelőtt a Duo bejelentette a Remote Desktop Protocol (RDP) nyilvános előzetesét a Duo Network Gateway (DNG) számára. Örömmel osztjuk meg, hogy ez a képesség már elérhető a Duo Beyond felhasználók számára.

OLVASD TOVÁBB »
Endpoint security
Szakmai

Mi az a Defender for Endpoint?

A Microsoft egy hihetetlenül hatékony post-breach megoldást kínál, amely automatizált végpontészlelést és válaszreakciókat biztosít: „Microsoft Defender for Endpoint”, korábban „Windows Defender ATP” (WDATP) néven.

OLVASD TOVÁBB »
Kiberbiztonság

ZERO TRUST: MIÉRT FONTOS AZ MFA

Secure Terrace Lecture – Beszélgetés a ZERO TRUST biztonságról a teraszon, főszerepben az MFA. A biztonságról Nagy-Löki Balázs és Borbély Dániel elmélkedik – laza, kerti parti stílusban.

OLVASD TOVÁBB »
Szakmai

AZURE – CAF tudnivalók – 1.

A Microsoft Cloud Adoption Framework nélkülözhetetlen segítség minden AZURE felhő architektúra kialakítás esetén. De vannak “érdekes” pontjai, amihez igyekszünk útmutatást adni.

OLVASD TOVÁBB »
HOGYAN NE KERÜLJ A CÍMLAPOKRA
Kiberbiztonsági rendszerek

HOGYAN NE KERÜLJ A CÍMLAPOKRA!

Senki, semmilyen vezető nem akarja, hogy a szervezetük, vállalatuk legyen a következő téma az interneten az adatvédelmi incidens címsorban, mert egy biztonsági rést nem javítottak ki. Véleményünk szerint egyszerűbb, ha a blamázs megelőzése érdekében az „informatika” foglalkozik a sebezhetőség kérdéskörével. Még mielőtt kihasználnák őket.

OLVASD TOVÁBB »
4 FONTOS INFORMÁCIÓ A KIBERBIZTONSÁGRÓL
Kiberbiztonsági rendszerek

4 FONTOS INFORMÁCIÓ A KIBERBIZTONSÁGRÓL

A zsarolóprogramokkal és az internetes fenyegetésekkel kapcsolatos növekvő aggodalmak miatt van néhány kulcsfontosságú szempont, amit a vezetőknek figyelembe kell venni, ha szervezeteik védelméről van szó. A blog egy rövid áttekintést ad a kiberbiztonságról, amit valós nemzetközi statisztikák adnak, és olyan megoldást javasol, amit könnyedén és gyorsan megvalósíthatnak.

OLVASD TOVÁBB »
KÖLTSÉGHATÉKONY BIZTONSÁGI MEGOLDÁSOK CISCO MERAKI ALAPOKON
Informatikai tanácsadás

Költséghatékony biztonsági megoldások Cisco Meraki alapokon

Védd meg informatikai hálózatod egyszerűen! Ezen a webináriumon szakértőnk, Borbély Dániel kézenfekvő ötleteket ad, hogyan teheted a hálózatod biztonságossá a Meraki segítségével. A webinar segítséget ad a költséghatékony infrastruktúra-fejlesztéshez kis- és nagyvállalatoknak.

OLVASD TOVÁBB »
SYSWIND - MITŐL VÉD A CISCO ESERNYŐJE - KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK
Kiberbiztonsági rendszerek

MITŐL VÉD A CISCO ESERNYŐJE?

Az informatikai infrastruktúra védelme minden tudatos és felelős vállalkozás számára a legmagasabb prioritású feladat. A Cisco számos szoftveres megoldással rendelkezik ezen a téren, ami bármilyen asztali, mobil vagy hálózati eszközre egyszerűen alkalmazható védelmet biztosít. A Cisco Umbrella az internet infrastruktúráját használja a kívánt szintű biztonság eléréséhez és a rosszindulatú tevékenységek megakadályozására.

OLVASD TOVÁBB »
SYSWIND - Felhő alapú megoldások
Informatikai tanácsadás

ALKALMAZÁSKONSZOLIDÁCIÓ A SZÁMÍTÁSI FELHŐ SEGÍTSÉGÉVEL

Az informatikai tanácsadás több olyan területet világít át, amik az IT infrastruktúra költségeinek nagy részét teszik ki. A célja, hogy megállapítsa, hogyan lehet a szoftvereket és a futtató környezetet optimális kihasználtság mellett, biztonságos és gazdaságos formában üzemeltetni. A vizsgálatok nem az üzleti funkcionalitást, hanem az eléréseket és a szolgáltatások relevanciáját elemzik, annak érdekében, hogy pl. alacsonyabb havi vagy éves licenckeretre tudjon a vállalkozás áttérni, vagy az adatkezelés és adattárolás maximális biztonsági szinten történjen.

OLVASD TOVÁBB »