SZAKMAI BLOG

Minden, amit rólunk, megoldásainkról, ügyfeleinkről tudni szeretnél

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

IT rezsicsökkentés
Informatikai tanácsadás

IT REZSICSÖKKENTÉS

Manapság sokan dobálóznak a rezsi és a csökkentés szókombinációval. A kérdés, hogy ez egyáltalán megvalósítható-e az informatikában?

OLVASD TOVÁBB »
HÁLÓZATBIZTONSÁG
HÁLÓZATFEJLESZTÉS

HÁLÓZAT: TECHNOLÓGIÁK VS. IGÉNYEK

Nem kell messzire visszatekinteni, hogy lássuk, komoly változások történnek az informatikában. A szervezetek többnyire átformálják a szoftverek és az infrastruktúra beszerzésének és felhasználásának módját.

OLVASD TOVÁBB »
HYBRID WORK
Informatikai tanácsadás

HIBRID MUNKA 2022

A “home office” a pandémia alatt kapott egy újabb trendi kifejezést. Ha be is jársz a munkahelyedre, akkor az a hibrid munkavégzés. A kiberbűnözök köszönik szépen a kibővített lehetőséget.

OLVASD TOVÁBB »
DDoS támadás
Kiberbiztonság

DDoS! Hogy ne unatkozzanak a SecOps-nál!

A DDoS támadások olyan kiberbűnözési technikák, amikkel a támadók túlterhelik a szervezet számítási célpontjait, így az nem tudja feldolgozni a forgalmat, kimerítik az erőforrásokat és azok ezáltal elérhetetlenné válnak.

OLVASD TOVÁBB »
DNG RDP
Kiberbiztonság

FRISS: DUO NETWORK GATEWAY RDP TÁMOGATÁSSAL

Néhány hónappal ezelőtt a Duo bejelentette a Remote Desktop Protocol (RDP) nyilvános előzetesét a Duo Network Gateway (DNG) számára. Örömmel osztjuk meg, hogy ez a képesség már elérhető a Duo Beyond felhasználók számára.

OLVASD TOVÁBB »