HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS IT INFRASTRUKTÚRA FILLÉREKBŐL

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.

REGISZTRÁLJ ÉS REGGELIZZ VELÜNK!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a SYSWIND szakmai reggelijét, melyen kiderül, hogyan hozható létre könnyen üzemeltethető, rugalmasan fejleszthető IT infrastruktúra alacsony, fix költségek mellett.

A Cisco és a SYSWIND szakértői – Fritz Levente , a Cisco rendszermérnöke, Csordás Szilárd, a Cisco IT biztonsági szakértője és Király András  a SYSWIND ügyvezetője – közérthető nyelven mutatják meg azokat az innovatív technológiákat és biztonsági megoldásokat, amelyek hosszútávon biztosíthatják a hátteret az üzleti fejlődéshez.

MIKOR ÉS HOL?

A rendezvény időpontja:

2024. január 26., 09:00 – 12:00

A rendezvény helyszíne:

Cisco Systems Magyarország Kft, Budapest – Térkép

1123 Budapest, Csörsz u. 45.

Kiket várunk?

A gazdaságinformatikai jellegű rendezvényre a hazai KKV-k vezetőit, stratégáit várjuk egy reggelivel és rövid előadásokkal, akiket érdekel, hogyan lehet könnyen üzemeltethető, rugalmasan fejleszthető IT infrastruktúrát létrehozni alacsony, fix költségek mellett.

Részvétel feltételei:

A rendezvényen korlátozott számú*, díjmentes regisztrációval lehet részt venni. A személygépkocsival érkezőknek díjmenetes parkolást biztosítunk, melyhez rendszám, név és email cím megadása szükséges. * A szervező Syswind Kft. fenntartja a jogot, hogy túljelentkezés esetén idő előtt leállítja a regisztrációt a rendezvényre.

Napirend

• 9:00-9:30 | Érkezés és könnyű reggeli a Cisco és Syswind szakértőivel
• 9:30-09:35 | Bevezető: A tudatos informatika és az MSP kapcsolata
• 9:35-10:05 | Cisco Meraki: Innovatív infrastruktúra KKV-knak
• 10:05-10:35 | Cisco Secure: Megoldások a kiberincidensek megelőzésére
• 10:35-10:55 | Cisco MSP: Infrastruktúra és üzemeltetési szolgáltatások a Syswindtől
• 10:55- | Zárszó és Kérdések & Válaszok személyesen a szakértőkkel

AJÁNLÓ

A vállalkozások vezetőinek, az üzleti stratégia megálmodóinak egy gazdaságinformatikai rendezvényen, közérthető nyelven megmutatjuk azokat az innovatív technológiákat és biztonsági megoldásokat, amik hosszútávon biztosíthatják a hátteret az üzleti fejlődéshez.

A rendezvény a technológiák integrálhatóságára, az IT innováció megvalósítására fókuszál iparágtól függetlenül. A fő célja, hogy a résztvevők, érdeklődök választ kapjanak arra kérdésre, hogyan lehet óriási költségkeret nélkül bevezetni nagyvállalati minőséget képviselő informatikát a KKV szektorban.

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvény regisztrációs űrlapjának kitöltésével elfogadod az adatkezelési feltételeinket. Adatkezelési tájékoztató.

REGISZTRÁLJ MOST!

A szakmai reggeli rendezvényünk közérthető módon ad választ arra kérdésre, hogy lehet biztonságos és innovatív IT infrastruktúrát megvalósítani óriási beruházások nélkül!

OLVASS TOVÁBB!

SZAKMAI BLOGUNK

SYSWIND - STRUCCPOLITIKA
Kiberbiztonság

A STRUCCPOLITIKA TÉGED IS MEGVÉD?

A 2024 kibervédelmi kampányunkban megpróbáltunk elérni 1000 hazai céget, és többek között felajánlani nekik díjmentes adathalászati szimulációt. Meglepő eredményre jutottunk.

ELOLVASOM »