STABIL, ÜZLETI WIFI MEGOLDÁSOK

Szeretnéd, hogy problémamentes legyen vállalkozásod összes kábel nélküli csatlakozási pontja?

Az elmúlt 5 évben 1.200 db üzleti felhasználású WiFi kapcsolódási pontot telepítettünk a legkülönbözőbb irodai, ipari és kültéri helyszíneken. Számodra is megvalósítjuk az optimális és biztonságos WiFi környezetet, illetve a legegyszerűbb hálózati menedzsmentet.

HOGYAN LESZ JÓ A WIFI HÁLÓZATOD?

Egyszerűen. Felmérjük a területeket, iparági szabványnak számító Ekahau technológiával bemérjük a telepítési pontokat, az adott helyiség vagy kültér igényeihez tervezzük a professzionális, vállalati eszközöket. Ha úgy döntesz a telepítési dokumentációk alapján, hogy kéred az implementációt, akkor kialakítjuk a rendszert, üzembe helyezzük és megtanítunk, hogyan kezeld a legegyszerűbben. Ha a legjobb megoldást szeretnéd, akkor a hálózatodat mérnöki üzemeltetés keretein belül menedzseljük.

MEGBÍZHATÓ ESZKÖZEINK

A WiFi-k legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság, az időtállóság és támogatottság. A felhővezérelt eszközeink mindegyike rendelkezik hosszútávú, automatikus technológiai és biztonsági frissítéssel.

AZ IGÉNYEIDHEZ TERVEZZÜK A MEGOLDÁST

A hálózat klasszikus fejlesztésén felül haladó WiFi technológiákat integrálunk a vállalati kiszolgáló folyamatokba, amivel akár egyedi, IoT eszközökön alapuló funkcionalitást is biztosítunk iparágtól függetlenül. A hálózati menedzsmentet automatizáljuk, és olyan központosított, gyorsan és rugalmasan skálázható infrastruktúra gerincet építünk ki, aminek az üzemeltetési költsége alacsony, menedzselhetősége egyszerű.

BIZTONSÁGOT IS
KÍNÁLUNK HÁLÓZATODHOZ

A hálózat a vállalatok egyik legkritikusabb infrastruktúra eleme, ahol a csatlakozási pontokon keresztül a végponti eszközök és a felhasználók komoly veszélyforrást jelenthetnek a hálózatra. A hálózatbiztonság menedzsmentjéről, a tűzfalakról szintén gondoskodunk, és olyan rendszert építünk, ahol a vállalkozás igényeihez igazítjuk a kibervédelem szintjét és módját.

MŰKÖDJÜNK EGYÜTT!

Írd meg, hogy milyen terveid vannak, illetve hogy mikor és milyen módon tudunk felkeresni!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket, és fogadd el az üzenet elküldéséhez!

TOVÁBBI MEGOLDÁSAINK

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Invesztálj innovatív technológiába, és használd ki a benne rejlő lehetőségeket a vállalkozásod hatékonyabb működése és növekedése érdekében!

KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

Célunk olyan kulcsrakész, teljes körű informatikai rendszerek megépítése, melyek üzemeltetési költsége kifejezetten alacsonyan tartható.

FELHŐ ÉS HIBRID MEGOLDÁSOK

Költséghatékony és rugalmas architektúrát alakítunk ki üzleti alkalmazásaid számára a felhőben és részben lokálisan, hogy könnyedén reagálhass a piaci változásokra.

KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK

Megóvjuk üzleti értékeidet az informatika sötét oldalától és persze bárki mástól, hogy vállalkozások ne kerüljön veszélybe hackertámadások által.

MŰKÖDJÜNK EGYÜTT!

Kérj díjmentes online konzultációt!
Lépj velünk kapcsolatba!

MÉRNÖKI ÜZEMELTETÉS

Mérnökeink úgy támogatják vállalkozásod, hogy figyelembe veszik az üzleti körülményeket, és igazodnak az egyedi igényeidhez.

TUDJ MEG TÖBBET
A SYSWIND MEGOLDÁSAIRÓL!

Blogjaink, videós megjelenéseink weboldalunkon díjmentesen, regisztráció nélkül elérhetők.

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.