URALD A HULLÁMOKAT
a legkeményebb vizeken, és haladj biztonságban!
ÉLVEZD A BIZTONSÁGOT
a SYSWIND mérnöki támogatásával a nap 24 órájában!

MÉRNÖKI ÜZEMELTETÉS

Mentőmellény, ami fenn tart a legnagyobb sodrásban is.

Ellentmondásnak tűnik, de valójában fő célunk nem a folyamatos támogatási feladatok elvégzése, inkább olyan informatikai infrastruktúra biztosítása, amely minimális támogatási tevékenységet igényel. Mérnökeink alapvetően a problémák gyökereit tárják fel, így azok kiiktatásával tudnak javítani az infrastruktúra működésén.

Célunk olyan informatikai rendszerek megvalósítása, ahol nem szükséges a hibaelhárítással bajlódnod, sokkal inkább a fejlesztésre tudsz koncentrálni. Oktatásainkkal pedig az üzemeltetéshez is minimális külső támogatást kell igénybe venned.

Mérnökeink professzionális segítséget tudnak nyújtani lokális, hibrid vagy teljes felhő alapú architektúrák üzemeltetéséhez, hálózati vagy egyéb informatikai megoldások menedzseléséhez. Szolgáltatásaink keretében igyekszünk olyan megoldásokat biztosítani, melyek legjobban alkalmazkodnak igényeidhez, folyamataidhoz, működési sajátosságaidhoz.

KIVÁLTÓ OKOK ELEMZÉSE
Alapelvünkben, a "Root Cause Analysis"-ban, a problémák gyökerének feltárására, és azok kiiktatására törekszünk.
EGYSZERŰSÍTSD MINDENNAPJAID
Bízd ránk informatikai hálózatod működtetését, hogy a lehető legtöbb energiát fordíthasd üzleted működésére és fejlesztésére!
Előző
Következő

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

Mentőmellény, ami fenn tart a legnagyobb sodrásban is.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!