KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK

Ne a szerencsében bízz!

A kiberbűncselekmények világszerte gyakoribbá és egyre kifinomultabbá válnak. A vállalati hálózatok pedig egyre több kapcsolódással rendelkeznek, ami fokozza a sérülékenységet, és növeli a kockázatot a fenyegetésekkel szemben. A védelem minden esetben a tudatossággal kezdődik.

A mai vállalati rendszerek összetetté váltak a mobileszközök és applikációk, illetve a felhő alapú megoldások terjedésének köszönhetően. Ez a komplexitás egyre nagyobb támadási felületet biztosít a támadók részére.

Szakértőink segítenek felmérni az esetleges sérülékenységeket céges rendszereidben és arra válaszként optimális megoldást kínálnak a legújabb SASE és Zero Trust IT biztonsági modellekkel, SOAR és XDR rendszerekkel, melyek a lokális biztonsági megoldásokat ötvözik a legmegbízhatóbb felhő alapú védelmi technológiákkal.

KIBERBIZTONSÁGI TUDATOSSÁG MODUL
Adathalászati tesztekkel és szórakoztató, magyar nyelvű e-learning tananyaggal

A szolgáltatás adatlapja
CISCO MERAKI
Cisco Meraki hálózati eszközök, biztonsági és menedzsment szolgáltatások

A Meraki hálózati és IoT eszközökkel könnyedén biztosíthatsz intuitív, intelligens élményeket és biztonságos kapcsolódást hálózatodhoz cégeden belül és kívül az alkalmazottak és a vendégek számára. Az IDC-nél a Cisco Meraki az SD-WAN MarketScape 2021 vezetője lett.
Részletes gyártói információ
PALO ALTO
Maximális biztonság a tűzfalakon, a hálózaton és a végpontokon

A Palo Alto Networks vállalati hálózati biztonsági megoldások szolgáltatója. Termékeik között megtalálhatók a fizikai és virtuális tűzfalak, a WildFire felhőalapú szolgáltatás, valamint a Panorama hálózati biztonság menedzsment platform.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT DEFENDER FOR ENDPOINT
Észlel, kivizsgál és automatikusan megelőzi a támadásokat

A Microsoft Defender for Endpoint iparágvezető végpontbiztonságot nyújt Windows, macOS, Linux, Android, iOS és hálózati eszközökhöz, és segít a támadások gyors leállításában, a biztonsági erőforrások méretezésében és a védelem fejlesztésében.
Részletes gyártói információ
CISCO DUO
Távoli hozzáférési megoldásokat kínál, és védi az IT infrastruktúrát

A Duo egy modern hozzáférési biztonság, amely az összes felhasználó, eszköz és alkalmazás védelmét szolgálja. Biztosítja a hozzáférést bármely felhasználó és eszköz számára, bármilyen környezethez, bárhonnan. A könnyen telepíthető és méretezhető SaaS-megoldás gyorsabban reagál a fenyegetésekre, így natív módon véd minden alkalmazást.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT Defender for Identity
On-prem és hibrid identitás védelem felhő-intelligenciával

Microsoft Defender for Identity egy felhőalapú biztonsági megoldás, amely az helyi Active Directory jelölések segítségével azonosítja, észleli és kivizsgálja a speciális fenyegetéseket, a sérült identitásokat és a szervezetet érintő rosszindulatú belső műveleteket.
Részletes gyártói információ
CISCO KENNA SECURITY
Modern, intelligens, kockázatalapú sebezhetőség-kezelés

A Kenna technológiája a fenyegetések intelligenciáját és adattudományát használja fel, hogy megmutassa a sebezhetőségek kockázatát, így az erőforrások azok ellen összpontosíthatók. A Kenna 18+ fenyegetés- és kihasználási intelligencia-hírcsatornát, több mint 12,7 milliárd kezelt sebezhetőséget, és a vállalat biztonsági adatait dolgozza fel és elemzi, hogy pontos képet adjon a vállalat kockázatairól.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT Defender for Cloud Apps
Hozzáférés- szabályozás az appokhoz és erőforrásokhoz

Defender for Cloud Apps egy Cloud Access Security Broker (CASB), amely különféle telepítési módokat támogat, beleértve a naplógyűjtést, az API-csatlakozókat és a fordított proxyt. Gazdag láthatóságot, az adatátvitel vezérlését és kifinomult elemzést biztosít a kiberfenyegetések azonosításához és leküzdéséhez az összes Microsoft és harmadik fél felhőszolgáltatásában.
Részletes gyártói információ
CISCO UMBRELLA
Rugalmas, gyors és hatékony felhőalapú biztonság

Több biztonsági funkciót egyesít egyetlen megoldásban, így bárhol, bármikor védelmet biztosít infrastrukturális eszközökre, távoli felhasználókra és elosztott helyekre. Javítja a biztonság átláthatóságát, azonnal felismeri a feltört rendszereket, és megvédi a felhasználókat a hálózaton belül és azon kívül azáltal, hogy blokkolja a fenyegetéseket.
Részletes gyártói információ
DEFENDER FOR OFFICE 365
Integrált védelem irodai alkalmazásokhoz

A megoldás, a Microsoft 365 Defender részeként, védelmet nyújt a teljes Office 365-nek a speciális veszélyforrások, többek között az üzleti levelezés feltörése és a hitelesítő adatok halászata ellen. Automatikusan kivizsgálja és megkezdi a helyreállítást.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT SENTINEL
Kiterjedt architektúra védelem biztonsági információ és esemény kezeléssel

A Sentinel SIEM látja és megállítja a fenyegetéseket, mielőtt azok kárt okoznának. A rendszerrel madártávlatból, a legfontosabb biztonsági szempontok alapján figyelheted meg, és kezelheted a vállalati infrastruktúrát.
Részletes gyártói információ
CISCO TALOS INTELLIGENCE
A Talos kiterjedt fenyegetési intelligenciája biztonságosabbá teszi az internetet

A Talos a biztonsági incidenseket kutató partnereivel együttműködve megvédi a Cisco ügyfeleit az ismert és újonnan megjelenő fenyegetésekkel szemben, új sebezhetőségek után kutat szoftverekben, firmwarekben, és a SecureX SIEM és XDR rendszer által megakadályozza a fenyegetések terjedését és a károkozásokat.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT INTELLIGENT SECURITY ASSOCIATION
Független szoftverszállítók és menedzselt biztonsági szolgáltatók szövetsége

A Microsoft Intelligent Security Association (MISA) független szoftvergyártók és felügyelt biztonsági szolgáltatók ökoszisztémája, amelyek integrálták megoldásaikat, hogy jobban védekezzenek a növekvő fenyegetések világában.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

IT biztonsági szolgáltatások

KEZD AZ ALAPOKNÁL!

Statisztikailag a felhasználók jelentik a legnagyobb fenyegetést! Teszteld őket!

A hálózati hozzáféréssel rendelkező felhasználók komoly veszélyforrást jelentenek rendszereidre, ha megszerzik tőlük a bejelentkezéshez szükséges adatokat.

NÉZD MEG!

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!