Hatékony vállalati informatikát szeretnél?

Gyorsan megtérülő IT infrastruktúra megoldások a Syswindtől

Könnyen menedzselhető, rugalmasan skálázható, gazdaságosan üzemeltethető IT architektúrát építünk a legújabb hálózat-, eszköz- és adatvédelmi szempontok alapján
közép- és nagyvállalatok számára.

Megtervezzük, megvalósítjuk

Úgy, ahogy szeretnéd!

Felmérjük üzleti igényeidet, és azok alapján valósítjuk meg a cégedre szabott infrastruktúrát, amit alacsony költségekkel üzemeltethetsz,
maximális és hosszútávú flexibilitást nyújtva a változó piaci igényekhez.

ÜZLETMENET TÁMOGATÁS

Üzleti folyamataidat biztos alapokra helyezzük.

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Invesztálj okosan a technológiába!

INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS

Biztosíts hatékony hátteret üzletmenetedhez!

FELHŐ MEGOLDÁSOK

Alakítsd vállalkozásod rugalmassá!

KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK

Előzd meg az incidensek kialakulását!

KÉRJ AJÁNLATOT!

Tudd meg, hogyan tudunk segíteni!

MÉRNÖKI ÜZEMELTETÉS

Csökkentsd az üzemeltetés komplexitását!

Képesek vagyunk rá

Mérnökeink rendszeresen részt vesznek technológiai képzéseken.

Mert nem dobozt tologatunk, arra ott vannak a webshopok. Haladó technológiákat kínálunk, amit megoldásként üzemelünk be, felkészítjük a használatára az adminisztrátorokat, majd támogatjuk őket. Élő üzleti referenciáink bizonyítják, hogy értünk ahhoz, amit csinálunk.

PROBLÉMÁT OLDUNK MEG

Ügyfeleink maradéktalan elégedettségénél semmi nem fontosabb számunkra.

CSATHÓ PÉTER
IT vezető
BioTechUSA-cégcsoport

“A szolgáltatások lehetővé tették számunkra egy nagyon erős védvonal kiépítését. A rendszerünk könnyen skálázható, így probléma- és stresszmentesen tudunk növekedni. A Syswind Kft. támogatása pedig felbecsülhetetlen értékű számunkra, legyen szó implementációról, vagy utólagos támogatásról.”

VARGA TAMÁS
IT mérnök
UTB Zrt.

“Eddigi több mint 10 éves informatikai szolgáltató szektorban eltöltött időm alatt tapasztaltak alapján messzemenőleg a Syswind volt eddig az, akik a leginkább ügyfélközpontú hozzáállást mutattak, így mindig tökéletesen biztos lehetek abban, hogy amit megoldásként javasolnak bármely problémánkra, az lesz a megfelelő választás.”

BORI BALÁZS
IT vezető
Láng Kft.

“Magas elvárásokat támasztó amerikai multinacionális cég kelet-közép-európai régiójának szolgáltatnak professzionális, rugalmas, gyors megoldásokat a hálózat és szerver infrastruktúra területén kiváló ár/érték arányon.”

CISCO MERAKI
Cisco Meraki hálózati eszközök, biztonsági és menedzsment szolgáltatások

A Meraki hálózati és IoT eszközökkel könnyedén biztosíthatsz intuitív, intelligens élményeket és biztonságos kapcsolódást hálózatodhoz cégeden belül és kívül az alkalmazottak és a vendégek számára. Az IDC-nél a Cisco Meraki az SD-WAN MarketScape 2021 vezetője lett.
Részletes gyártói információ
HP Managed nyomtatás
Széles körű irodai funkcionalitás és gyors, gazdaságos nyomtatás HP Managed szolgáltatással

Bérelj innovatív vállalati nyomtatókat! Tedd hatékonnyá és biztonságosság nyomtatóparkodat! Munkacsoportjaid méretéhez optimalizált HP nyomtatókkal felgyorsítjuk, és a HP Wolf Security végpontvédelmi megoldásával megvédjük dokumentumkezelésed!
Részletes gyártói információ
KNOWBE4
Adathalászat elleni védelem tesztekkel és e-learning oktatási anyagokkal

A kiberbűnözés évről évre növekszik, az adathalászati ága pedig a legnépszerűbb támadási módszerré vált a felhasználói tudatosság és képzések hiánya miatt. A felhasználók rendszeres képzése és a tudatosság tesztelése megelőzheti a legegyszerűbb, átverésen alapuló támadásokat és az azt követő visszaéléseket, zsarolásokat vagy rendszerleállásokat.
Részletes gyártói információ
AVANAN
Email- és kollaborációvédelem a Check Point-tól

A világelső, API-alapú emailvédelem, ami teljes kollaborációs platformokra és további csoportmunka alkalmazásokhoz ad 99%-os biztonságot. A rendszert MI és gépi tanulás segíti, hogy sikeresen detektálja az anomáliákat, gyanús tevékenységeket. Az adatszivárgás elleni védelemmel meggátolható, hogy a felhős tárolókból információkat szerezzenek illetéktelenek.
Részletes gyártói információ
SES-imagotag
Kiskereskedelmi megoldások IoT alapokon natív Meraki kapcsolattal

A SES-imagotag a kiskereskedelmi elektronikus polccímkék és IoT-megoldások világelsője. A VUSION segítségével fizikai üzleteid digitális eszközökké változtatja.
Részletes gyártói információ
EXTREME NETWORKS
Professzionális hálózati eszközök és megoldások felhős menedzsmenttel

Az Extreme Networks vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközei a felhő alapú, SD-WAN megoldásokat szolgálják bel- és kültéri helyszíneken. Számos egyedi menedzsment megoldás támogatja az egyszerű üzemeltetést és a több gyártós kialakítást.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT 365
Irodai felhasználású Office 365 szoftverek licencelése

Segít a felhasználóknak és csapatoknak, hogy munkájuk során a legjobb teljesítményt nyújtsák az népszerű appokkal és felületekkel. Intelligens eszközöket ad, amelyek lehetővé teszik, hogy ott és úgy dolgozzatok, ahol és ahogyan szeretnétek.
Részletes gyártói információ
PAPERCUT
Hatékony nyomtatáskezelési megoldás, amely lehetővé teszi, nyomon követheti, kezelheti és biztonságossá teszi a nyomtatást, másolást és szkennelést.

A PaperCut NG/MF egy átfogó nyomtatáskezelő rendszer, amelyet az erőforrások zökkenőmentes megfigyelésére és vezérlésére terveztek könnyen használható adminisztrációs és felhasználói eszközökkel, amelyek biztonságosan elérhetők a hálózat bármely pontjáról egy webböngészőn keresztül.
Részletes gyártói információ
CISCO SECURE
Hálózat- és adatbiztonsági menedzsment, intelligens sebezhetőségkezelés

Könnyen telepítheted a biztonságot mindenhol, és azonnal reagálhatsz a fenyegetésekre, amikor azok még csak kialakulóban vannak. A Cisco Secure portfólió a világ legszélesebb hálózati telemetriájának köszönhetően segíti a gyors beavatkozásokat.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT
Windows Server és desktop OS, Defender biztonsági megoldások

A Windows Server a legelterjedtebb üzleti platform a csatlakoztatott alkalmazások, hálózatok és webszolgáltatások infrastruktúrájának kiépítésére. Az alkalmazások, a hálózat és a felhasználói eszközök biztonságát a Defender biztosítja.
Részletes gyártói információ
PALO ALTO
Maximális biztonság a tűzfalakon, a hálózaton és a végpontokon

A Palo Alto Networks vállalati hálózati biztonsági megoldások szolgáltatója. Termékeik között megtalálhatók a fizikai és virtuális tűzfalak, a WildFire felhőalapú szolgáltatás, valamint a Panorama hálózati biztonság menedzsment platform.
Részletes gyártói információ
LOADBALANCER.ORG
Terheléselosztási technológiák hardveres, virtuális vagy felhő rendszerekhez

A Loadbalancer.org megoldása olyan ágazatokban vethető be, ahol a zero-downtime az elvárt minimum. A megoldás teljes mértékben méretezhető, és az első naptól kezdve maximális átviteli sebességet biztosít, lehetővé téve akár a végtelen méretezhetőséget is.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT AZURE
Microsoft felhő megoldások, IaaS, PaaS, VM, SQL DB és Kubernetes szolgáltatások, adatbiztonság

Céltudatosan alkothatsz, költséget takaríthatsz meg, és a céged hatékonyabbá teheted a MS Azure nyitott és rugalmas felhőalapú számítási platformjával. Virtuális gépek, adatbázisok, konténerezés biztonságos környezetben.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

Lépj velünk kapcsolatba!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!

SYSWIND - IT infrastructure solutions with a quick payback

Tudj meg többet a Syswind megoldásairól!

Previous slide
Next slide

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.