>> Gyorsan megtérülő IT infrastruktúra megoldások <<

Elhivatott szakemberekből álló
IT tanácsadót és kivitelezőt keresel infrastruktúra projektedhez?

Kulcsrakész IT infrastruktúrát építünk fel mérnöki támogatással.

Megtervezzük, megvalósítjuk, üzemeltetjük. Úgy, ahogy szeretnéd!

Nem dobozt tologatunk, ha nem felelősségteljes kivitelezésben üzleti megoldást szállítunk, és igény szerint üzemeltetjük is. Minősített szakembereink felmérik üzleti igényeidet, és azok alapján valósítjuk meg a vállalkozásodra szabott infrastruktúrát. Üzletmenet-folytonossági tervet készítünk, és maximális kibervédelmet adunk a teljes architektúrára, hogy az üzleti folyamataid dinamikus futását és a vállalkozásod fejlődését semmi ne akadályozhassa.

És ami ennél is fontosabb, úgy alakítjuk a projekt finanszírozását, hogy az Számodra ideális legyen. Ha például opex megoldást szeretnél, akkor a lehetőségek függvényében a teljes életciklusra fix, havidíjas elszámolást biztosítunk. Ügyfeleink a legkülönfélébb módon kérik a szolgáltatások ellenértékének kifizetését, így biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásod számára is megtaláljuk a legoptimálisabb módot.

Nem kell mást tenned, csak kérned egy konzultációt, illetve egy felmérést, és mi elmondjuk, hogyan lehet az igényeidre felépíteni az ideális infrastruktúra megoldást és kialakítani hozzá a leggazdaságosabb üzemeltetést.

A felhasználásra optimalizálunk és ügyfélélményt szolgáltatunk.

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Invesztálj okosan a technológiába, és segítünk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket üzleted hatékonyabb működése és növekedése érdekében!

KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

Célunk olyan kulcsrakész, teljes körű informatikai rendszerek megépítése, melyek üzemeltetési költsége kifejezetten alacsonyan tartható.

FELHŐ ÉS HIBRID MEGOLDÁSOK

Költséghatékony és rugalmas architektúrát alakítunk ki üzleti alkalmazásaid számára a felhőben és részben lokálisan, hogy könnyedén reagálhass a piaci változásokra.

KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK

Megóvjuk üzleti értékeid az informatika sötét oldalától és persze bárki mástól, hogy vállalkozásod ne kerüljön veszélybe hackertámadások által.

KÉRJ AJÁNLATOT!

Kérj személyre szabott árajánlatot megoldásainkra! Lépj velünk kapcsolatba, hogy infrastruktúrád mielőbb költséghatékonyan üzemeljen!

MÉRNÖKI ÜZEMELTETÉS

Levesszük válladról a terhet, és úgy támogatunk, hogy figyelembe vesszük az üzleti körülményeket, és igazodunk egyedi igényeidhez.

Úgy, ahogy szeretnéd. Mert mi meg tudjuk csinálni.

corporate-management 02 solid

Mert nem dobozt tologatunk, ugyanis arra ott vannak a webshopok, a számítástechnikai cégek. Mi kiemelten ügyelünk az ügyfél igényekre, és haladó technológiákat kínálunk, amit akár üzemeltetünk is. És ez a különbség: nem csak leszállítjuk a dobozt, hanem megoldásként üzemeljük be, felkészítjük a használatára a felhasználókat, adminisztrátorokat, majd támogatjuk őket. Ezt pedig csak és kizárólag úgy lehet, hogy értünk is hozzá. Nem árulunk n+1 típust, nincs olcsó vagy drága verzió. Kizárólag az ideális megoldást támogatjuk.

Megtanultuk, hogy mit, miért és hogyan kell csinálni. Mérnökeink folyamatos technológiai képzéseken vesznek részt, amit a gyártók szigorú vizsgákon igazolnak számukra.

"Ügyfeleink elégedettsége elég bizonyíték számomra, hogy jól csinálunk valamit.
Igaz, célunk nem a mennyiség. Mi a megfizethető minőségben hiszünk."

Király András - ügyvezető

MENEDZSELT HÁLÓZAT
12€/HÓ/FELHASZNÁLÓ ÁRTÓL:

CISCO MERAKI ESZKÖZÖKKEL,
GYÁRI TÁMOGATÁSSAL
SD-WAN KIALAKÍTÁSSAL
VIRTUÁLIS SZERVER
1.000€/HÓ ÁRTÓL:

ÜGYVITELI RENDSZEREKHEZ,
RENDSZERFELÜGYELETTEL,
99,99% SLA-VAL
MÉRNÖKI ÓRADÍJ
49€ ÓRADÍJ:

MINŐSÍTETT MÉRNÖKI TÁMOGATÁS,
CISCO, MERAKI, MICROSOFT INFRASTUKTÚRA MEGOLDÁSOKHOZ
Előző
Következő

Kérj ajánlatot infrastruktúra fejlesztésre!

Indikatív ajánlatunk megmutatja, hogy modernizációra költött befektetéssel mennyivel mérsékelheted az üzemeltetési költségeidet. Konszolidált infrastruktúrával nem csak a humánerőforrásokhoz kapcsolódó kiadások, de a rezsi költségek is csökkenthetők! Ügyfeleink sem tettek másképp, számukra már a valóságban is bebizonyítottuk, hogy működik a könnyen fenntartható informatikai architektúra.

VAN EGY JÓ AJÁNLATUNK
SZÁMODRA!

HA BERUHÁZÁS ELŐTT ÁLLSZ,
KÉRJ KÖLTSÉGOPTIMALZÁLT, INDIKATÍV AJÁNLATOT!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Minden informatikai igényt kielégítünk

Ügyfeleink maradéktalan elégedettségénél semmi nem fontosabb számunkra. Projektjeinkben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legideálisabb megoldást tegyük elérhetővé a szervezetek számára. Megvalósított rendszereinket figyelemmel kísérjük, és igyekszünk olyan javaslatokkal támogatni az üzemeltetést és a felhasználási módszereket, amelyek további előnyöket biztosítanak megrendelőink, szerződéses partnereink számára.

VARGA LÁSZLÓ
IT menedzser
BioTech USA Kft.

“Az 5 éve tartó kapcsoltunk alatt sok olyan hálózati és biztonsági fejlesztést hajtottunk végre, ami nélkül ma biztos nem tarthatnánk itt. Köszönet érte a Syswind mérnökeinek!”

VARGA TAMÁS
IT mérnök
UTB Zrt.

“Eddigi több mint 10 éves informatikai szolgáltató szektorban eltöltött időm alatt tapasztaltak alapján messzemenőleg a Syswind volt eddig az, akik a leginkább ügyfélközpontú hozzáállást mutattak, így mindig tökéletesen biztos lehetek abban, hogy amit megoldásként javasolnak bármely problémánkra, az lesz a megfelelő választás.”

BORI BALÁZS
IT vezető
Láng Kft.

“Magas elvárásokat támasztó amerikai multinacionális cég kelet-közép-európai régiójának szolgáltatnak professzionális, rugalmas, gyors megoldásokat a hálózat és szerver infrastruktúra területén kiváló ár/érték arányon.”

Korszerű informatikai megoldásokat kínálunk.

corporate-management 02 solid

Az általunk szállított technológiák az informatikai piac élvonalát képviselik. Infrastrukturális fejlesztéseink a kisebb élőerőt igénylő központosított menedzselésre, a kiberbiztonság maximális kialakítására, és az üzletmenet-folytonosság fenntartására fókuszálnak. A költséghatékonyságot nem csak az üzemeltetési költségek alacsony szinten tartásával biztosítjuk, hanem a beruházások részben vagy egészben opex-alapú, fix havidíjas megvalósításával.

Minden esetben olyan megoldást valósítunk meg, ami a legjobban illik az adott szervezet folyamataihoz, igényeihez. A bevezetett technológiákban rejlő előnyök kiaknázásához kompetenciafejlesztést biztosítunk, és implementációinkat igény szerint mérnöki támogatással üzemeltetjük is. A kibervédelmi megközelítésnek köszönhetően rendszereink magas biztonságot jelentenek a szervezet digitális értékeinek megőrzésére, és maximálisan védi a felhasználókat és az eszközöket a fenyegetésekkel szemben.

Lépj velünk kapcsolatba!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!

Tudj meg többet a Syswind megoldásairól!

A modern informatika sokak számára az okos telefonok varázslatos applikációit, a deepfake mozgókép-manipulációt és ehhez hasonló technológiákat jelent. A Syswind igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba, és inkább olyan technológiákat, módszereket, statisztikákat megismertetni a weboldal látogatóival és nem utolsó sorban ügyfeleivel, melyek valódi értéket vagy sajnos valós fenyegetést jelentenek. Blogjaink, videós megjelenéseink weboldalunkon díjmentesen, regisztráció nélkül elérhetők.

HÁLÓZAT: TECHNOLÓGIÁK VS. IGÉNYEK
Nem kell messzire visszatekinteni, hogy lássuk, komoly változások történnek az informatikában. A szervezetek többnyire átformálják a szoftverek és az infrastruktúra beszerzésének és felhasználásának módját.
OLVASD EL!
KATTINTS ÓVATOSAN!
Sok mindent lehet óvatosan csinálni, de egy emailben elhelyezett linkre nehéz óvatosan kattintani. Vagy kattintasz, vagy nem. A kibervédelem leggyengébb láncszeme az ember – csak nem mindegy, hogy a felhasználó vagy az IT adminisztrátor.
OLVASD TOVÁBB!
HIBRID MUNKA 2022
A "home office" a pandémia alatt kapott egy újabb trendi kifejezést. Ha be is jársz a munkahelyedre, akkor az a hibrid munkavégzés. A kiberbűnözök köszönik szépen a kibővített lehetőséget.
OLVASD TOVÁBB!
GÉPI TANULÁS ÉS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
A kiberreziliencia, másnéven az ellenállóképesség internetes fenyegetések és támadások ellen egy újabb kifejezés, amit minden vállalatnak, intézmények meg kell tanulnia. A fogalom túllép a biztonság kifejezésén, mert 100%-os kiberbiztonság nem létezik.
OLVASD TOVÁBB!
ALKALMAZÁSKONSZOLIDÁCIÓ A SZÁMÍTÁSI FELHŐ SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai tanácsadás több olyan területet világít át, amik az IT infrastruktúra költségeinek nagy részét teszik ki. A célja, hogy megállapítsa, hogyan lehet a szoftvereket és a futtató környezetet optimális kihasználtság mellett, biztonságos és gazdaságos formában üzemeltetni.
OLVASD TOVÁBB!
RACIONÁLIS INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA-ÜZEMELTETÉS
A mérnöki üzemeltetés lényegében egy olyan beruházás, ami az adott vállalkozás infrastruktúráját alakítja a cég üzleti igényeihez, és az infrastruktúra TCO kiadásait hosszú távon tervezhetővé és megfizethetővé teszi.
OLVASD TOVÁBB!
Előző
Következő