KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

Problémamentessé tesszük az informatikát, foglalkozz csak az üzleteddel!

Üzleti igényeid alapján megtervezzük és a skálázhatóságra, illetve a kibervédelemre fókuszálva kiépítjük IT infrastruktúrádat. Szükség esetén betanítjuk az üzemeltetési csapatot, vagy távolról teljes körű szolgáltatásként felügyeljük és üzemeltetjük.

Megoldásaink kiforrott, következő generációs technológiákat vonultatnak fel, kiemelkedő támogatással, távoli üzemeltetéssel. Implementációink tervezésénél figyelembe vesszük a skálázhatóságot, a költséghatékony fejleszthetőséget és külső szolgáltatások egyszerű integrálhatóságát.

Az infrastruktúrát a beszerzési igények szerint capex és opex formában is elérhetővé tesszük, eszközfinanszírozással vagy menedzselt szolgáltatás keretein belül.

HÁLÓZATÉPÍTÉS
Előnyben részesítjük a könnyen üzemeltethető hálózati megoldásokat. A felhő mindennapjaink kényelmét biztosítja, az SD-WAN sem kivétel. Ezáltal a hálózati megoldásaink is felhővezérelt rendszerként üzemeltethetők.
INNOVATÍV SZEMLÉLET
Az infrastruktúra tervezés során figyelembe vesszük vállalatod sajátosságait, és a jövőre nézve mind technológiailag, mind pénzügyileg skálázható megoldásokat teremtünk.
LOKÁLIS VAGY FELHŐS?
Irány a felhő a következő generációs szolgáltatások segítségével! A vállalati folyamataid és a biztonsági szempontok alapján lokális-, felhő alapú-, vagy akár szabad átjárást biztosító hibrid infrastruktúrát alakítunk ki számodra.
IOT
A felhő segítségével összekötjük a fizikai környezetedet a digitális rendszereiddel. Igényed szerinti kereskedelmi, logisztikai és biztonsági funkcionalitást integrálunk a hálózatodra pillanatok alatt.
Previous slide
Next slide
EXTREME NETWORKS
Professzionális hálózati eszközök és megoldások felhős menedzsmenttel

Az Extreme Networks vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközei a felhő alapú, SD-WAN megoldásokat szolgálják bel- és kültéri helyszíneken. Számos egyedi menedzsment megoldás támogatja az egyszerű üzemeltetést és a több gyártós kialakítást.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT AZURE
Microsoft felhő megoldások, IaaS, PaaS, VM, SQL DB és Kubernetes szolgáltatások, adatbiztonság

Céltudatosan alkothatsz, költséget takaríthatsz meg, és a céged hatékonyabbá teheted a MS Azure nyitott és rugalmas felhőalapú számítási platformjával. Virtuális gépek, adatbázisok, konténerezés biztonságos környezetben.
Részletes gyártói információ
CISCO MERAKI
Cisco Meraki hálózati eszközök, biztonsági és menedzsment szolgáltatások

A Meraki hálózati és IoT eszközökkel könnyedén biztosíthatsz intuitív, intelligens élményeket és biztonságos kapcsolódást hálózatodhoz cégeden belül és kívül az alkalmazottak és a vendégek számára. Az IDC-nél a Cisco Meraki az SD-WAN MarketScape 2021 vezetője lett.
Részletes gyártói információ
KNOWBE4
Adathalászat elleni védelem tesztekkel és e-learning oktatási anyagokkal

A kiberbűnözés évről évre növekszik, az adathalászati ága pedig a legnépszerűbb támadási módszerré vált a felhasználói tudatosság és képzések hiánya miatt. A felhasználók rendszeres képzése és a tudatosság tesztelése megelőzheti a legegyszerűbb, átverésen alapuló támadásokat és az azt követő visszaéléseket, zsarolásokat vagy rendszerleállásokat.
Részletes gyártói információ
PALO ALTO
Maximális biztonság a tűzfalakon, a hálózaton és a végpontokon

A Palo Alto Networks vállalati hálózati biztonsági megoldások szolgáltatója. Termékeik között megtalálhatók a fizikai és virtuális tűzfalak, a WildFire felhőalapú szolgáltatás, valamint a Panorama hálózati biztonság menedzsment platform.
Részletes gyártói információ
CISCO SECURE
Hálózat- és adatbiztonsági menedzsment, intelligens sebezhetőségkezelés

Könnyen telepítheted a biztonságot mindenhol, és azonnal reagálhatsz a fenyegetésekre, amikor azok még csak kialakulóban vannak. A Cisco Secure portfólió a világ legszélesebb hálózati telemetriájának köszönhetően segíti a gyors beavatkozásokat.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT
Windows Server és desktop OS, Defender biztonsági megoldások

A Windows Server a legelterjedtebb üzleti platform a csatlakoztatott alkalmazások, hálózatok és webszolgáltatások infrastruktúrájának kiépítésére. Az alkalmazások, a hálózat és a felhasználói eszközök biztonságát a Defender biztosítja.
Részletes gyártói információ
AVANAN
Email- és kollaborációvédelem a Check Point-tól

A világelső, API-alapú emailvédelem, ami teljes kollaborációs platformokra és további csoportmunka alkalmazásokhoz ad 99%-os biztonságot. A rendszert MI és gépi tanulás segíti, hogy sikeresen detektálja az anomáliákat, gyanús tevékenységeket. Az adatszivárgás elleni védelemmel meggátolható, hogy a felhős tárolókból információkat szerezzenek illetéktelenek.
Részletes gyártói információ
HP
Széles körű irodai funkcionalitás és gyors, gazdaságos dokumentumkezelés HP Menedzselt Nyomtatás szolgáltatással

HP menedzselt irodai nyomtatási szolgáltatást kínálunk Neked és cégednek a termelékenység növelésére és a mindennapi munka megkönnyítésére legyen szó kezdő vállalkozásról, nagyvállalatról vagy éppen egy közintézményről.
Részletes gyártói információ
PAPERCUT
Hatékony nyomtatáskezelési megoldás, amely lehetővé teszi, nyomon követheti, kezelheti és biztonságossá teszi a nyomtatást, másolást és szkennelést.

A PaperCut NG/MF egy átfogó nyomtatáskezelő rendszer, amelyet az erőforrások zökkenőmentes megfigyelésére és vezérlésére terveztek könnyen használható adminisztrációs és felhasználói eszközökkel, amelyek biztonságosan elérhetők a hálózat bármely pontjáról egy webböngészőn keresztül.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT 365
Irodai felhasználású Office 365 szoftverek licencelése

Segít a felhasználóknak és csapatoknak, hogy munkájuk során a legjobb teljesítményt nyújtsák az népszerű appokkal és felületekkel. Intelligens eszközöket ad, amelyek lehetővé teszik, hogy ott és úgy dolgozzatok, ahol és ahogyan szeretnétek.
Részletes gyártói információ
SES-imagotag
Kiskereskedelmi megoldások IoT alapokon natív Meraki kapcsolattal

A SES-imagotag a kiskereskedelmi elektronikus polccímkék és IoT-megoldások világelsője. A VUSION segítségével fizikai üzleteid digitális eszközökké változtatja.
Részletes gyártói információ
LOADBALANCER.ORG
Terheléselosztási technológiák hardveres, virtuális vagy felhő rendszerekhez

A Loadbalancer.org megoldása olyan ágazatokban vethető be, ahol a zero-downtime az elvárt minimum. A megoldás teljes mértékben méretezhető, és az első naptól kezdve maximális átviteli sebességet biztosít, lehetővé téve akár a végtelen méretezhetőséget is.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!