FEJLESZD AZ ÜZLETED,
Míg mi felépítjük hozzá a szükséges hátteredet!
KÁRTYAVÁR HELYETT
Ász rendszert osztunk, hogy mindig Te nyerj!

KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

Nyerő lapokkal játszva nyerheted üzleti csatáidat!

Megtervezzük, megépítjük, dokumentáljuk a rendszeredet, betanítjuk az üzemeltetési csapatot, átadás után továbbra is rendelkezésedre bocsátjuk a mérnökeinket, tanácsadóinkat.

IT infrastruktúra kiépítését központosított menedzselhetőséggel, biztonságos és hatékony termékekkel végezzük, amihez hosszú-távú mérnöki támogatást biztosítunk.

Megoldásaink kiforrott technológiákat vonultatnak fel, teljes dokumentációval, kiemelkedő támogatással, melyek oktatási programunk mellett egyszerűen üzemeltethetők. Telepített rendszereinket költséghatékonyan tudjuk továbbfejleszteni és igény szerinti külső szolgáltatásokat integrálhatunk bele.

Megépítjük a szervereket, telepítjük a teljes hálózatot, kialakítjuk a szerverszobát erősáramú tápellátással, amit felkészítünk szünetmentes üzemmódra is.

 

SZERVERSZOBA KIALAKÍTÁS
Igényeidnek megfelelően megtervezzük és kiépítjük szerverszobád. IoT szenzor megoldásaink kiegészítik, teljesebbé teszik az infrastruktúrád.
HÁLÓZATÉPÍTÉS
Előnyben részesítjük a modern és könnyen üzemeltethető hálózati megoldásokat. A felhő mindennapjaink része, és a Cisco új generációs megoldásaival lépést tartunk a technikai fejlődéssel.
INNOVATÍV SZEMLÉLET
Az infrastruktúra tervezés során figyelembe vesszük vállalatod sajátosságait, és a jövőre nézve mind technológiailag, mind pénzügyileg skálázható megoldásokat teremtünk.
LOKÁLIS VAGY FELHŐS?
Irány a felhő a Microsoft Azure és Cisco Meraki segítségével! A vállalati folyamataid és a biztonsági szempontok alapján lokális-, felhő alapú-, vagy akár szabad átjárást biztosító hibrid infrastruktúrát alakítunk ki számodra.
Előző
Következő

ALKALMAZOTT MEGOLDÁSAINK

Kulcsrakész infrastruktúra

CISCO MERAKI
Cisco Meraki hálózati eszközök, biztonsági és menedzsment szolgáltatások

A Meraki hálózati és IoT eszközökkel könnyedén biztosíthatsz intuitív, intelligens élményeket és biztonságos kapcsolódást hálózatodhoz cégeden belül és kívül az alkalmazottak és a vendégek számára. Az IDC-nél a Cisco Meraki az SD-WAN MarketScape 2021 vezetője lett.
Részletes gyártói információ
CISCO SECURE
Hálózat- és adatbiztonsági menedzsment, intelligens sebezhetőségkezelés

Könnyen telepítheted a biztonságot mindenhol, és azonnal reagálhatsz a fenyegetésekre, amikor azok még csak kialakulóban vannak. A Cisco Secure portfólió a világ legszélesebb hálózati telemetriájának köszönhetően segíti a gyors beavatkozásokat.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT
Windows Server és desktop OS, Defender biztonsági megoldások

A Windows Server a legelterjedtebb üzleti platform a csatlakoztatott alkalmazások, hálózatok és webszolgáltatások infrastruktúrájának kiépítésére. Az alkalmazások, a hálózat és a felhasználói eszközök biztonságát a Defender biztosítja.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT AZURE
Microsoft felhő megoldások, IaaS, PaaS, VM, SQL DB és Kubernetes szolgáltatások, adatbiztonság

Céltudatosan alkothatsz, költséget takaríthatsz meg, és a céged hatékonyabbá teheted a MS Azure nyitott és rugalmas felhőalapú számítási platformjával. Virtuális gépek, adatbázisok, konténerezés biztonságos környezetben.
Részletes gyártói információ
LOADBALANCER.ORG
Terheléselosztási technológiák hardveres, virtuális vagy felhő rendszerekhez

A Loadbalancer.org megoldása olyan ágazatokban vethető be, ahol a zero-downtime az elvárt minimum. A megoldás teljes mértékben méretezhető, és az első naptól kezdve maximális átviteli sebességet biztosít, lehetővé téve akár a végtelen méretezhetőséget is.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT 365
Irodai felhasználású Office 365 szoftverek licencelése

Segít a felhasználóknak és csapatoknak, hogy munkájuk során a legjobb teljesítményt nyújtsák az népszerű appokkal és felületekkel. Intelligens eszközöket ad, amelyek lehetővé teszik, hogy ott és úgy dolgozzatok, ahol és ahogyan szeretnétek.
Részletes gyártói információ
YSOFT SAFEQ
Központosított nyomtatáskezelés és digitális irodai munkafolyamatok

Felhőalapú nyomtatási szolgáltatások karbantartás nélkül a vállalati informatika számára. A YSoft SAFEQ CloudPro robusztus nyomtatáskezelési szolgáltatásokat kínál a fenntartott infrastruktúrával rendelkező vállalatok számára.
Részletes gyártói információ
KONICA MINOLTA
Optimalizált nyomtatási megoldások és költségmenedzsment alkalmazások

A Workplace Hub a jövő irodai IT infrastruktúrája, mely egyszerűsíti az IT munkafolyamatokat optimális költségek mellett, időt és energiát takarít meg növelve ezzel céged hatékonyságát, továbbá magas szintű biztonságot nyújt adataid védelmére.
Részletes gyártói információ
DEVELOP
Széles körű irodai funkcionalitás és gyors, gazdaságos nyomtatás

DEVELOP termékek és szoftvermegoldások széles skáláját kínálják Neked és cégednek a termelékenység növelésére és a mindennapi munka megkönnyítésére legyen szó kezdő vállalkozásról, nagyvállalatról vagy éppen egy közintézményről.
Részletes gyártói információ
Előző
Következő

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

Nyerő lapokkal játszva nyerheted üzleti csatáidat!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!