SYSWIND KFT.

Célunk, hogy szerethető és egyben hasznos technológiákat tegyünk elérhetővé ügyfeleink számára.

A Syswind Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre 2017-ben, hogy akár Neked vagy más hazai vállalkozásoknak olyan informatikai konzultációt biztosítson, ami az új technológiák használatával valós üzleti előnyöket tegyen elérhetővé. Előtte is az informatikában dolgoztunk – ez az életünk, – és pont azért vágtunk bele ebbe a vállalkozásba, hogy megmutathassuk, hogy lehet ezt még jobban csinálni.

2021-re elértük, hogy mindenhol komolyan vegyenek és számos nagyvállalkozás beszerzési osztályának a kedvencei lettünk.

Cisco, Extreme Networks, Meraki, Loadbalancer.org, Palo Alto Networks hálózati eszközök és biztonsági tűzfalak, ISE és SASE biztonsági és menedzsment szolgáltatások SD-WAN hálózatokhoz ipari, logisztikai, irodai és kereskedelmi felhasználóknak

HP Menedzselt nyomtatási szolgáltatás multifunkciós, vállalati eszközökön, opcionális PaperCut dokumentumkezeléssel

SD-WAN hálózati és ZeroTrust hozzáférés- és adatbiztonsági menedzsment, végpontvédelem, adathalászat és malware elleni védelem, tudatosságfejlesztés

Microsoft Azure felhő és hibrid megoldások, IaaS, PaaS, VM, SQL DB és Kubernetes szolgáltatások, adatbiztonság

Cisco Meraki felhővezérelt környezeti érzékelők, kamerák és számtalan épületkezelési, logisztikai, kereskedelmi és biztonsági alkalmazás az informatikai hálózat funkcionalitásának fejlesztéséhez

Microsoft operációs rendszerek, M365 irodai alkalmazás csomagok és Cisco Webex alapú technológiák és eszközök üzleti együttműködéshez, eseménykezeléshez

CSAPATUNK VEZETŐI

A Syswind Kft. szolgáltatásait szakképzett és elismert informatikai mérnökök, adminisztrátorok, biztonsági szakemberek alkotják. Szakmai jellegű kérdéseiddel fordulj vezetőinkhez!

KIRÁLY ANDRÁS

Ügyvezető / vezető IT tanácsadó

IT üzemeltetési menedzser
Hálózati tanácsadó
Üzleti automatizálási szakember
Üzleti tervező

KIRÁLY ANDRÁS

BORBÉLY DÁNIEL

Ügyvezető / vezető hálózati mérnök

IT hálózatfejlesztési mérnök
CCSI systems instructor
CCNP security, routing switching
CCNA CyberOps associate

BORBÉLY DÁNIEL

PÁLINKÁS FERENC

Értékesítés és marketing menedzser

Ügyfélkapcsolatok
PR és marketing
Online és offline megjelenések

MINŐSÍTÉSEINK

Syswind - Cisco Certified Premier Partner - MSP

Cisco Premier
Certified

A Syswind Kft. szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a Cisco megoldások bevezetésében és támogatásában.

MICROSOFT SILVER
PARTNER

Mérnökeink nem csak fejlesztik az adatközponti és felhőplatform megoldásokat, de oktatást is biztosítanak ügyfeleink részére.

SYSWIND - KnowBe4 Authorized Partner

KNOWBE4
AUTHORIZED

Az adathalászat elleni védelemre és tudatosságfejlesztésre összpontosító megoldást gyártói támogatással saját csapatunk vezeti be.

HP BUSINESS
PARTNER

A HP Managed Print Service szolgáltatásban mérnökeink mérik fel a nyomtatási igényeket és üzemelik be a berendezéseket.

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS
Megtaláljuk vállalkozásodnak legoptimálisabb IT infrastruktúra stratégiát, amivel üzletileg hatékony működést tudsz kialakítani.
TOVÁBB
MENEDZSELT IRODAI NYOMTATÁS
Felmérjük igényeid, és közösen megtaláljuk a számodra ideális, fix havi díjas nyomtató bérlési megoldást.
TOVÁBB
KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK
Megóvjuk üzleti értékeid az informatika sötét oldalától és persze bárki mástól, hogy vállalkozásod ne kerüljön veszélybe hackertámadások által.
TOVÁBB
FELHŐ ALAPÚ MEGOLDÁSOK
Költséghatékony és rugalmas architektúrát alakítunk ki üzleti alkalmazásaid számára a felhőben, hogy könnyedén reagálhass a piaci változásokra.
TOVÁBB
ÜZLETI KOLLABORÁCIÓ
Biztosítjuk számodra a legkedvezőbb és egyben legmodernebb kommunikációs technológiákat partnereid és alkalmazottaid eléréséhez.
TOVÁBB
Previous slide
Next slide

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!
BioTech USA

Hálózatfejlesztés

Ügyfelünknek egy központosított és egyszerűen menedzselhető hálózat kialakítása volt az elsődleges célja. A telephelyek adta, részben örökölt hálózati struktúra újratervezéséhez és fejlesztéséhez kérte cégünk támogatását. A célkitűzés egy komplex, egyedi igények szerinti kialakítás és a ZeroTrust biztonsági szint elérése volt. Először hálózatbiztonsági konzulensünk és a kivitelezési csapat tagjai elemezték a lehetőségeket. A tervezés és tesztelés munkanapokon, értelemszerűen munkaidőben zajlott, míg a kivitelezés nagyobb, hálózat leállással járó munkafázisait hétvégén végeztük. A cég bővülésével továbbra is folyamatos támogatással végezzük a hálózati fejlesztéseket.

Láng

Hálózatfejlesztés

A feladat egy lényegesen átláthatóbb hálózati struktúra kialakítása volt. A megbízónk célja a könnyebb menedzselési lehetőségek elérése volt, ezért a tervezés előtt egy hosszas, de alapos felmérés és tesztelés következett. Mindebből a megbízó dolgozói semmit nem vettek észre, mivel a munka nagy része nem a helyszínen zajlott. A koncepcionális tervezés a jövőbeni fejlődési lehetőségek figyelembe vételével zajlott. A kialakítás előtti részletes prezentációval bemutattuk az új rendszer különbségeit, erősségeit és a kihasználható előnyöket.

UTB Envirotec

Rendszerfejlesztés

Az UTB Envirotec azzal keresett meg bennünket, hogy olyan jellegű támogatásra van szükségük, ami egyrészt az informatikai rendszerük modernizálását, folyamatos fejlesztését támogatja, másrészt a folyamatos támogatását is ellátja egyben. A fejlesztés iránya a felhőkig vezetett, amivel nem csak korszerűbbé, de költséghatékonyabbá vált a rendszer üzemeltetése. Az infrastruktúra konszolidációja mérsékelte a rendszeres kiadásokat és komoly biztonsági réseket tüntetett el.

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.