A KIBERBIZTONSÁG
KOMPLEX FOLYAMATOK ÉS DÖNTÉSEK EREDMÉNYE
HATÉKONY VÉDELEM
SZAKMAI FELELŐS, CISO NÉLKÜL NINCS

CISO-AS-A-SERVICE

Hatékonyságot adunk védelmi rendszereidhez

A kibervédelmi megoldások akkor tudnak maximális támogatást biztosítani adataid, rendszereid védelméhez, ha egy felelős IT biztonsági szakember menedzseli a folyamatokat kockázatalapú stratégiával. A biztonsági rendszerek adatait, riportokat, javaslatokat értelmezni és ezek alapján válaszlépéseket, kritikus döntéseket meghozni nagy felelősség. Ez a CISO feladata. Ha nincs, akkor biztosítjuk vállalkozásod számára egy főállású szakember költségeinek kevesebb mint a feléért.

A kibervédelem egy olyan folyamat, ami a 0. perctől folyamatos figyelmet, aktív menedzsmentet követel meg. Nem elég installálni egy vírusirtót, nem elég olvasni a frissítési jelentéseket, hanem komoly és felelősségteljes döntéseket meghozatalát igényeli.

A CISO-as-a-Service egy olyan szolgáltatás, amivel vállalkozásod kibervédelmi stratégiáját, annak megvalósítását és üzemeltetését támogatjuk.

MIBEN SEGÍT A CISO
A BIZTONSÁGI ELVÁRÁSOK MEGFOGALMAZÁSÁBAN, A STRATÉGIA TERVEZÉSÉBEN, A HÁZIRENDEK KIALAKÍTÁSÁBAN, A BIZTONSÁGOS INFRASTRUKTÚRA MEGVALÓSÍTÁSÁBAN ÉS ÜZEMELTETÉSÉBEN
MIÉRT ÉRI MEG
A munkaerőpiacon nem könnyű jó szakembert találni, a havi költségei pedig elérhetik a 6.000 €-t. A CISO-as-a-Service szolgáltatás már elérhető 1.990 €-tól.
Előző
Következő

A CISO FŐ FELDATAI

A CISO-as-a-Service szolgáltatásai

IMPLEMENTÁCIÓ
A szervezet kiberbiztonsági programjának implementációja és felügyelete

A CISO-nak az a fő feladata, hogy stratégiai szintű útmutatást adjon a kiberbiztonsági programhoz. Az útmutatás mellett a CISO felelőssége annak biztosítása, hogy a szervezetek továbbra is megfeleljenek a kiberbiztonsági szabványoknak, irányelveknek, szabályozásoknak és jogszabályoknak.
Érdekel a szolgáltatás
ÖSSZEHANGOLÁS
A kiberbiztonság és az üzleti célok összehangolása

A CISO másik felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szervezete kiberbiztonsági programjának céljai összhangban vannak azokkal a célokkal, amelyeket szervezete elérni szeretne. Ennek a szerepnek az egyik kulcsfontosságú funkciója a biztonsági személyzet és a legfontosabb érdekelt felek közötti egyértelmű kommunikáció biztosítása.
Érdekel a szolgáltatás
BESZÁMOLÁS
Jelentés a kiberbiztonságról

A CISO-k fontos szerepet játszanak abban, hogy az üzleti vezetőknek információval szolgáljanak a legfontosabb kiberbiztonsági trendekről. Létfontosságú, hogy a CISO-k a felső szintű vezetés számára konszolidált és átfogó képet nyújtsanak szervezetük kiberbiztonsági helyzetéről.
Érdekel a szolgáltatás
INCIDENSKEZELÉS
Az incidensekre reagáló tevékenységek nyomon követése

A CISO-nak kulcsszerepe van a szervezetben egy biztonsági incidens során, a CISO felelőssége annak felügyelete, hogy az IT üzemeltetés hogyan kezeli a kiberbiztonsági incidenst, amikor azt azonosítják. A válságkezelés is a CISO feladata. Ahhoz, hogy az incidensekre adott válaszokkal kapcsolatos információkat hatékonyan továbbíthassák a felső szintű vezetésnek, a CISO-nak minden egyes előforduló információbiztonsági incidenst figyelemmel kell kísérnie, legyen az bármilyen kicsi is.
Érdekel a szolgáltatás
BCP & DRP
Az üzletmenet-folytonosság és a katasztrófa utáni helyreállítás kezelése

Az üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási tervek kidolgozása és végrehajtása a CISO másik kulcsfontosságú szerepe. A biztonsági incidensek számos hatással lehetnek a szervezetre, például a zsarolóprogram-incidensek leállást okozhatnak, ekkor létfontosságú szerepet játszhat az üzletmenet folytonosságának biztosításában.
Érdekel a szolgáltatás
BIZTONSÁGTUDAT
Az információbiztonság kultúrájának megerősítése

A CISO szerepet játszik a tudatos információbiztonság kultúrájának előmozdításában és a széles körű terjesztésében a szervezeten belül. A CISO-nak tanácsadóként kell támogatni a szervezetet folyamatosan kommunikálva stratégiáját és jövőképét. Ez akkor hatékony, ha a kommunikációt a szervezet különböző részeire szabják, és a célközönség számára aktuálisak.
Érdekel a szolgáltatás
ÜZLETI KAPCSOLATOK
Beszállítói kapcsolatok kezelése

Jelentős kockázatot jelent más szervezetek információbiztonsági szintje az együttműködések kapcsán. A CISO segíthet abban, hogy konzisztens szállítókezelési folyamatok legyenek érvényben az információbiztonsági kockázatok csökkentése érdekében. Az ellátási lánc sérülékenysége miatt együttműködhet például a beszállítók kibervédelemmel foglalkozó csapataival, hogy összehangoltan, adatokat megosztva tudják kezelni a fenyegetéseket.
Érdekel a szolgáltatás
KÖLTSÉGVETÉS
A kiberbiztonsági költségvetések hatékony felhasználása

A CISO felelőssége az is, hogy a szervezet kiberbiztonsági programjára elkülönített költségvetést hatékonyan és eredményesen használja fel. A CISO segíthet a szervezetnek abban, hogy döntéseket hozzon a kiberbiztonságba való hatékony befektetésről.
Érdekel a szolgáltatás
TÁMOGATÁS
A szervezeten belüli IT adminisztrátorok támogatása

A kiberbiztonság nem kizárólag az információbiztonsági vezető felelőssége. Valójában egy felkészült csapatra van szüksége a szervezet védelméhez. Ezért a CISO felelős a szervezet informatikai állományának és vezetőinek képzéséért, a feladatok kiosztásáért, és a kritikus határidők betartatásáért.
Érdekel a szolgáltatás
Előző
Következő

MIÉRT LEHET SZÁMODRA IS ELŐNYÖS?

CISO-as-a-Service közép- és nagyvállalatoknak

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!