ÜZLETI KOLLABORÁCIÓ

Kommunikálj határok nélkül!

A vállalkozások egyik mozgatórugója a külső és belső kommunikáció. Legyél azok között, akik eredményesen és költséghatékonyan tudnak ügyfeleikkel és kollégáikkal kommunikálni. A korlátlan információcsere birtokában akadályok nélkül tudod céged ügyeit intézni.

Felmérések mutatják, hogy a távoli munkavégzés alkalmazását mind munkavállalói, mind munkáltatói oldalon széles körben igénylik. A home office biztosítása mellett az elérhető kollaborációs eszközök megoldást nyújtanak tárgyalások, konferencia beszélgetések, oktatások professzionális távoli lebonyolítására, valamint segítik a cégen belüli vagy külsős munkatársak, partnerek napi szintű együttműködését is.

Microsoft és Cisco megoldásaink garanciát nyújtanak a magas színvonalú kollaborációs szolgáltatások biztosítására.

HATÁRTALAN INFORMÁCIÓ
Találkozz, egyeztess bármikor, bárhonnan, bárkivel! Küldj üzenetet, vagy ossz meg egy anyagot csapatoddal kollaborációs megoldásaink segítségével, és tedd hatékonyabbá működésed!
INTEGRÁLT KOMMUNIKÁCIÓ
Az IP telefónia a kommunikációs csatornákat összevontan építi be a hálózatodba és ügyfélkezelési alkalmazásaidba.
IRODÁN KÍVÜL ÉS BELÜL
A vállalkozásod bármely pontján, egyéni- vagy csoportmunkára is használható megoldást kínálunk szolgáltatóktól függetlenül.
Previous slide
Next slide
MICROSOFT TEAMS
Csevegések, értekezletek, hívások és együttműködés egyetlen helyen

A Teams egy csevegés alapú együttműködési platform dokumentummegosztással, online értekezletekkel és még sok más rendkívül hasznos funkcióval az üzleti kommunikációhoz és a kreatív döntések meghozatalához.
Részletes gyártói információ
CISCO WEBEX EVENTS
Minden az egyben rendezvényszervező és lebonyolító platform

Hatékony eseményszoftver, hardverekkel és különféle egyedi szolgáltatásokkal, ami lehetőséget biztosít a szakembereknek az események kezeléséhez az esemény teljes életciklusa során.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT 365
Irodai felhasználású szoftverek és csoportmunka megoldások

Segít a felhasználóknak és csapatoknak, hogy munkájuk során a legjobb teljesítményt nyújtsák az népszerű appokkal és felületekkel. Intelligens eszközöket ad, amelyek lehetővé teszik, hogy ott és úgy dolgozzatok, ahol és ahogyan szeretnétek.
Részletes gyártói információ
CISCO WEBEX
Hívások, értekezletek, üzenetküldés és események a felhőben minden méretű csapat számára

A Webex Suite a közép- és nagyvállalatok megoldása a hibrid munkavégzéshez. A felhőalapú megoldás az üzleti kollaboráció teljes körű csomagját biztosítja, melyek az alkalmazottakat olyan eszközökkel látják el, amik támogatják a telefonálást, a megbeszéléseket, az üzenetküldést és a nagyobb online eseményeket is.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT VIVA
Kommunikáció és csapatfejlesztés M365 alapokon

A Microsoft Viva egy olyan alkalmazotti munkakörnyezeti platform, amely a munkafolyamat során egy helyen biztosít kommunikációs, tudásszerzési és tanulási lehetőségeket, valamint erőforrásokat és elemzéseket.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!