IRODAI NYOMTATÁS

Kontrolláld dokumentumaidat, nyomtass gazdaságosan!

Meglévő nyomtatási eszközparkod konszolidáljuk, optimalizáljuk az igényeid szerint, és gazdaságosan üzemeltetjük. Kezeld dokumentumaid a PaperCut megoldásával, kontrolláld költségeid a Princity segítségével, és takaríts meg akár 40%-ot!

Irodai dokumentumkezeléshez a PaperCut központi menedzsment rendszerét HP és Konica Minolta MFP eszközökkel, illetve Princity elszámolással kínáljuk bérleti megoldásként.

Felmérjük céged, és megtaláljuk az igényeidhez igazodva a legköltséghatékonyabb dokumentumkezelési megoldást.

Menedzseljük a nyomtatást, a fénymásolást, a szkennelést, nyomon követjük a tonerkészletfogyást, és automatikusan biztosítjuk az utánpótlást. Online felületen riportáljuk a nyomatási adatokat és költségeket. Automatikus hibajelentéssel, gyors rendelkezésre állással és cserekészülékkel előzzük meg a hosszas leállásokat.

DOKUMENTUM-
KEZELÉS
Munkafolyamataidhoz illesztjük a legoptimálisabb MFP eszközöket, majd a PaperCut menedzsment rendszerrel biztosítjuk azok kontrollált használatát.
INFORMÁCIÓ-
BIZTONSÁG
Az átmeneti adattárolók titkosításával megvédjük üzleti titkaidat, és biztosítjuk a GDPR követelményeket a hálózati eszközeiden.
FOLLOW ME
Hálózati megoldásunkkal,
bárhol is legyél az irodában, a nyomtatási folyamatok mindig követni fognak nyomtatótól függetlenül.
Previous slide
Next slide
PaperCut
Hatékony nyomtatás- és dokumentumkezelési megoldás, amivel nyomon követheted, kontrollálhatod és biztonságossá teheted a nyomtatást, a másolást és a szkennelést.

A PaperCut NG/MF egy átfogó nyomtatáskezelő rendszer, amelyet az erőforrások zökkenőmentes megfigyelésére és vezérlésére terveztek könnyen használható adminisztrációs és felhasználói eszközökkel, amelyek biztonságosan elérhetők a hálózat bármely pontjáról egy webböngészőn keresztül.
Részletes gyártói információ
HP
Vállalati nyomtatók a HP-tól

A HP eszközeivel kihasználhatod a felhő kínálta lehetőségeket, és professzionális irodai MFP és nyomtatóparkot hozhatsz létre, ami alkalmazkodik a vállalkozásod igényeihez, és segít elérni üzleti céljaidat.
Részletes gyártói információ
PRINCITY
Nyomatási költség és kellékanyag menedzsment

A nyomtatási eszközök működéséről, költségeiről kaphatsz naprakész információt a bérleti szerződés részeként. A hozzáféréssel bárhonnan ellenőrizheted a szervezet összes nyomtatóját.
Részletes gyártói információ
KONICA MINOLTA
Optimalizált nyomtatási megoldások és költségmenedzsment alkalmazások

A Workplace Hub a jövő irodai IT infrastruktúrája, mely egyszerűsíti az IT munkafolyamatokat optimális költségek mellett, időt és energiát takarít meg növelve ezzel céged hatékonyságát, továbbá magas szintű biztonságot nyújt adataid védelmére.
Részletes gyártói információ
YSOFT SAFEQ
Központosított nyomtatáskezelés és digitális irodai munkafolyamatok

Felhőalapú nyomtatási szolgáltatások karbantartás nélkül a vállalati informatika számára. A YSoft SAFEQ CloudPro robusztus nyomtatáskezelési szolgáltatásokat kínál a fenntartott infrastruktúrával rendelkező vállalatok számára.
Részletes gyártói információ
DEVELOP
Széles körű irodai funkcionalitás és gyors, gazdaságos nyomtatás

DEVELOP termékek és szoftvermegoldások széles skáláját kínálják Neked és cégednek a termelékenység növelésére és a mindennapi munka megkönnyítésére legyen szó kezdő vállalkozásról, nagyvállalatról vagy éppen egy közintézményről.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!