IRODAI IGÉNYEIDHEZ
ALKALMAZKODJON A NYOMTATÁSI ESZKÖZPARKOD!
KÖVESSENEK TÉGED
A NYOMTATANDÓK, BÁRHOL IS LEGYÉL IRODÁDBAN!

IRODAI NYOMTATÁS

Kezeld dokumentumaidat rugalmasan!

Meglévő nyomtatási eszközpark konszolidációja, üzemeltetése, optimalizálása a Syswind Kft.-től. Tanácsadási szolgáltatásunkkal támogatunk a legmegfelelőbb eszközök kiválasztásában, majd implementáljuk a meglévő IT infrastruktúrádba.

Irodai dokumentumkezeléshez az YSOFT SAFEQ központi menedzsment rendszerét és a Konica Minolta, a Develop, illetve a Xerox berendezéseit alkalmazzuk.

Felmérjük céged, és megtaláljuk az igényeidhez igazodva a legköltséghatékonyabb dokumentumkezelési megoldást.

Menedzseljük a nyomtatást és a tonerkészleteket, a fénymásolást, a szkennelést. Folyamatosan figyeljük és riportáljuk a számlálóállásokat. Automatikus hibajelentéssel, gyors rendelkezésre állással és cserekészülékkel előzzük meg a hosszas leállásokat.

DOKUMENTUM-
KEZELÉS
MUNKAFOLYAMATAIDHOZ ILLESZTJÜK A LEGOPTIMÁLISABB DOKUMENTUM ELŐÁLLÍTÁSI ESZKÖZÖKET ÉS APPLIKÁCIÓKAT, MAJD SAFEQ RENDSZERREL BIZTOSÍTJUK AZOK MŰKÖDÉSÉT.
INFORMÁCIÓ-
BIZTONSÁG
AZ ÁTMENETI ADATTÁROLÓK TITKOSÍTÁSÁVAL MEGVÉDJÜK ÜZLETI TITKAIDAT, ÉS BIZTOSÍTJUK A GDPR KÖVETELMÉNYEKET A HÁLÓZATI ESZKÖZEIDEN.
FOLLOW ME
HÁLÓZATI MEGOLDÁSUNKKAL,
BÁRHOL IS LEGYÉL AZ IRODÁBAN, A NYOMTATÁSI FOLYAMATOK MINDIG KÖVETNI FOGNAK NYOMTATÓTÓL FÜGGETLENÜL.
Előző
Következő

ALKALMAZOTT MEGOLDÁSAINK

Irodai nyomtatás

YSOFT SAFEQ
Központosított nyomtatáskezelés és digitális irodai munkafolyamatok

Felhőalapú nyomtatási szolgáltatások karbantartás nélkül a vállalati informatika számára. A YSoft SAFEQ CloudPro robusztus nyomtatáskezelési szolgáltatásokat kínál a fenntartott infrastruktúrával rendelkező vállalatok számára.
Részletes gyártói információ
KONICA MINOLTA
Optimalizált nyomtatási megoldások és költségmenedzsment alkalmazások

A Workplace Hub a jövő irodai IT infrastruktúrája, mely egyszerűsíti az IT munkafolyamatokat optimális költségek mellett, időt és energiát takarít meg növelve ezzel céged hatékonyságát, továbbá magas szintű biztonságot nyújt adataid védelmére.
Részletes gyártói információ
DEVELOP
Széles körű irodai funkcionalitás és gyors, gazdaságos nyomtatás

DEVELOP termékek és szoftvermegoldások széles skáláját kínálják Neked és cégednek a termelékenység növelésére és a mindennapi munka megkönnyítésére legyen szó kezdő vállalkozásról, nagyvállalatról vagy éppen egy közintézményről.
Részletes gyártói információ
XEROX
Irodai nyomtatási és munkafolyamat-kezelési megoldások

A ConnectKey® technológiára épülő digitális munkahelyi asszisztensek és a Xerox intelligens rendszereinek segítségével a cégedben új módszereket vezethetsz be az okosabb munkavégzéshez, valamint egy termelékenyebb munkahely megteremtéséhez.
Részletes gyártói információ
Előző
Következő

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

Kezeld dokumentumaidat rugalmasan!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!