IRODAI NYOMTATÁS

Havidíjas nyomtatóbérlés HP Managed MFP berendezésekkel

Bérelj innovatív vállalati nyomtatókat!

Munkacsoportjaid méretéhez optimalizált HP nyomtatókkal felgyorsítjuk, és a HP Wolf Security végpontvédelmi megoldásával megvédjük dokumentumkezelésed!

Kizárólag a HP kínálja a biztonsági funkciók olyan kombinációját, amellyel automatikusan észlelhetők és leállíthatók a támadások, valamint önjavító újraindítással helyreállítás végezhető.

Felmérjük igényeid, és közösen megtaláljuk a számodra ideális, fix havi díjas nyomtató bérlési megoldást.

Menedzseljük a nyomtatást, a fénymásolást, a szkennelést, nyomon követjük a tonerkészlet fogyását, a berendezések karbantartási igényét, és biztosítjuk a helyszíni utánpótlást. Automatikus hibajelentéssel, gyors rendelkezésre állással és cserekészülékkel előzzük meg a hosszas leállásokat. A szolgáltatás fix havidíja tartalmazza a szükséges kellékanyagok és kiszállítások díját.

INFORMÁCIÓ-
BIZTONSÁG
A HP WOLF Enterprise Security az iparág leghatékonyabb nyomtatásbiztonsági rendszere, ami rendelkezik a HP Sure Start biztonsági indítással, Memory Shield™ aktív rendszerfelügyelettel, Connection Inspector kimenőforgalom szűréssel.
DOKUMENTUM-
KEZELÉS
Ha a nyomtatókat dokumentumkezelő rendszerben szeretnéd használni, akkor munkafolyamataidhoz kiválasztjuk a legoptimálisabb HP Managed MFP eszközöket, majd a PaperCut menedzsment rendszerrel biztosítjuk azok kontrollált használatát.
FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY
A HP Managed MFP-k intuitív, színes érintőképernyős vezérléssel, napjaink formatervezését tükröző kialakítással és öt különböző, könnyen felszerelhető színes panellel illeszkedik a modern munkahelyek látványelemeihez.
Previous slide
Next slide
HP Managed MFP
Menedzselt vállalati nyomtatók a HP-tól

A HP menedzselt eszközeivel kihasználhatod a felhő kínálta lehetőségeket is, professzionális irodai MFP és nyomtatóparkot hozhatsz létre. Az üzemeltetett bérleti konstrukcióval csökkentheted a költségeket, ráadásul maximálisan alkalmazkodik a vállalkozásod igényeihez, ami segít elérni üzleti céljaidat.
Részletes gyártói információ
PaperCut
Hatékony nyomtatás- és dokumentumkezelési megoldás, amivel nyomon követheted, kontrollálhatod és biztonságossá teheted a nyomtatást, a másolást és a szkennelést.

A PaperCut NG/MF egy átfogó nyomtatáskezelő rendszer, amelyet az erőforrások zökkenőmentes megfigyelésére és vezérlésére terveztek könnyen használható adminisztrációs és felhasználói eszközökkel, amelyek biztonságosan elérhetők a hálózat bármely pontjáról egy webböngészőn keresztül.
Részletes gyártói információ
HP WOLF Enterprise Security
Végpontvédelem HP nyomtatókhoz

A HP a világ legbiztonságosabb nyomtatását kínálja a HP WOLF Security hardveres integrációval. Ezáltal minden HP Managed MFP eszköz rendelkezik az iparág legerősebb nyomtatásbiztonsági védelmével. A megoldás megóvja az adott nyomtatási végpontot, ennek köszönhetően védi a hálózatodat is a kiberfenyegetésektől.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

MILYEN BERENDEZÉSEKET ADUNK BÉRBE?

A bérleti szerződés megkötése után teljesen új, gyári kellékanyagokkal ellátott HP Managed berendezések kerülnek kiszállításra és beüzemelésre.

A berendezések minden vállalati elvárásnak megfelelnek. A legújabb technológiákat felvonultató MFP-k számos irodai kiegészítővel bérelhetők ki.

A bérelhető eszközök mindegyike rendelkezik a HP WOLF Enterprise Security hardveres biztonsági megoldással, ami a nyomtatási piacon egyedülálló védelmet biztosít.

A berendezések flottaszintű kezelését, üzemeltetését segítik a HP szoftverei: HP Smart Device Services, HP Web JetAdmin és HP Command Center.

A kizárólag hivatalos gyártói forrásból származó, eredeti HP kellékanyagokkal a nyomtatás alacsony tonerfelhasználású és maximális minőségű lesz.

HOGYAN VÉDI A HP A NYOMTATÁST?

A HP nyomtatói rendelkeznek az ágazat legerősebb biztonságával, amelyek folyamatosan őrt állnak, észlelik és leállítják a fenyegetéseket, miközben állandóan alkalmazkodnak az újabbakhoz is. Csak a HP Enterprise nyomtatói képesek automatikus öngyógyításra a támadások után úgy, hogy újraindítják önmagukat szakemberek beavatkozása nélkül.

HP
Sure Start

Az operációs kód integritásának ellenőrzése

HP Sure Start

Ellenőrzi a BIOS-kódot, és ha feltörték, újraindítja az eszközt egy biztonságos, nem kompromittálható másolattal.

Engedélyezési
lista

A firmware hitelesítés ellenőrzése

Engedélyezési lista

Az indítás során ellenőrzi a firmware-t, hogy a HP digitálisan aláírta-e annak hitelesítési kódját.

HP JetAdvantage Security Manager

A nyomtatóbeállítások ellenőrzése

HP JetAdvantage Security Manager

Az újraindítás után ellenőrzi az eszköz biztonsági beállításait, és kijavítja az esetlegesen érintetteket.

HP Connection Inspector

A kimenő forgalom monitorozása

HP Connection Inspector

Felügyeli a kimenő hálózati kapcsolatokat, hogy megállíthassa a gyanús kérelmeket és megakadályozhassa a kártékony programokat.

Futásidejű behatolásészlelés

Folyamatos nyomon követés a memóriában

Futásidejű behatolásészlelés

Folyamatosan figyelemmel kíséri a memóriaaktivitást, hogy észlelje és leállítsa a támadásokat.

MENNYIBE KERÜL A NYOMTATÓBÉRLÉS?

A tartós bérlet megvalósítható életciklusra számított korlátlan használatú 12, 24, 36 hónapos időszakra fix havi díj ellenében. A másik lehetőség a fix havi díj és nyomatköltség alapú, klikkdíjas elszámolás szintén 12, 24, 36 havi időszakra. A bérlet rendelkezésre áll határozatlan, de minimum 3 hónapos időszakra is.

A példákban feltüntetett árak 36 hónapos időszakra vonatkoznak.

MOST JOBBAN MEGÉRI!

Previous slide
Next slide

HP LaserJet Managed MFP E62655dn
50% kedvezménnyel

Havi max. 10.000 oldal ajánlott terhelésre, 52 ppm A4 ISO, FastRes 1200 lézernyomtatás 1200 x 1200 dpi, HP PCL 6, havi 12.000 oldal ajánlott terhelésre, 10Base-T, 100Base-Tx, 1000Base-T, 802.3az (EEE), IPsec, opcionális 802.11a/b/g/n vezeték nélküli csatlakozás, következő munkanapi helyszíni jótállás. 

100 lapos többfunkciós adagoló + 550 lapos adagoló, 1. tálca: A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340 mm), 16K, borítékok (B5, C5, C6, DL), levelezőlap (JIS egy- és kétoldalas); 2. tálca: A4, A5, A6, RA4, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, Oficio (216 x 340 mm), 16K, levelezőlap (JIS egy- és kétoldalas)

HP Printer Assistant, HP Device Toolbox, HP Web JetAdmin szoftver, HP JetAdvantage Security Manager, HP SNMP Proxy Agent, HP WS Pro Proxy Agent, nyomtatóadminisztrátori erőforráskészlet a HP Universal Print Driver illesztőprogramhoz (Driver Configuration Utility – Driver Deployment Utility – Managed Printing Administrator), HP ePrint; Apple AirPrint™; Google Cloud Print™; Mopria™-tanúsítvány

Korlátlan bérleti díj: 90€/hó

Klikkdíjas bérleti díjak: 32€/hó + 0,0043 €/nyomtatott oldal

AKCIÓS KLIKKDÍJAS BÉRLETI DÍJ: RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG 50% KEDVEZMÉNY A HAVI DÍJBÓL: 16€/HÓ

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!