INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Következő generációs informatikai megoldások dinamikusan fejlődő vállalkozások számára

Tanácsadói szolgáltatásunk keretében fő célunk olyan hálózati- és informatikai megoldások megvalósítása, melyek maximálisan támogatják üzletmeneted amellett, hogy közben üzemeltetési költséged csökken vagy jobban hasznosul.

A Syswind nagy hangsúlyt helyez a vállalkozások számára a lehető leghatékonyabb informatikai háttér kialakítására.

Célunk olyan IT fejlesztési irányok meghatározása, illetve stratégia kialakítása, melyek maximálisan támogatják üzletmeneted mindamellett, hogy közben üzemeltetési költségeid csökkennek vagy jóval hatékonyabban hasznosulnak.

Informatikai rendszerek bevezetésénél több mint tíz éves tapasztalatunk és piacvezető beszállítóink jelentik a garanciát a sikerre.

AZ ELSŐ LÉPÉS A SIKER ÚTJÁN
Felmérjük üzleti folyamataid, aktuális informatikai rendszered, miközben Téged is megismertetünk a lehetőségeiddel.
INFRASTRUKTÚRA & ÜZLETI FOLYAMATOK
Alapvető technológiai szemléletünk mellett kiemelten kezeljük üzleti folyamataid optimalizálását a két terület egymáshoz igazításával, adott esetben újragondolásával.
Previous slide
Next slide
EXTREME NETWORKS
Professzionális hálózati eszközök és megoldások felhős menedzsmenttel

Az Extreme Networks vezetékes és vezeték nélküli hálózati eszközei a felhő alapú, SD-WAN megoldásokat szolgálják bel- és kültéri helyszíneken. Számos egyedi menedzsment megoldás támogatja az egyszerű üzemeltetést és a több gyártós kialakítást.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT AZURE
Microsoft felhő megoldások, IaaS, PaaS, VM, SQL DB és Kubernetes szolgáltatások, adatbiztonság

Céltudatosan alkothatsz, költséget takaríthatsz meg, és a céged hatékonyabbá teheted a MS Azure nyitott és rugalmas felhőalapú számítási platformjával. Virtuális gépek, adatbázisok, konténerezés biztonságos környezetben.
Részletes gyártói információ
AVANAN
Email- és kollaborációvédelem a Check Point-tól

A világelső, API-alapú emailvédelem, ami teljes kollaborációs platformokra és további csoportmunka alkalmazásokhoz ad 99%-os biztonságot. A rendszert MI és gépi tanulás segíti, hogy sikeresen detektálja az anomáliákat, gyanús tevékenységeket. Az adatszivárgás elleni védelemmel meggátolható, hogy a felhős tárolókból információkat szerezzenek illetéktelenek.
Részletes gyártói információ
PALO ALTO
Maximális biztonság a tűzfalakon, a hálózaton és a végpontokon

A Palo Alto Networks vállalati hálózati biztonsági megoldások szolgáltatója. Termékeik között megtalálhatók a fizikai és virtuális tűzfalak, a WildFire felhőalapú szolgáltatás, valamint a Panorama hálózati biztonság menedzsment platform.
Részletes gyártói információ
CISCO SECURE
Hálózat- és adatbiztonsági menedzsment, intelligens sebezhetőségkezelés

Könnyen telepítheted a biztonságot mindenhol, és azonnal reagálhatsz a fenyegetésekre, amikor azok még csak kialakulóban vannak. A Cisco Secure portfólió a világ legszélesebb hálózati telemetriájának köszönhetően segíti a gyors beavatkozásokat.
Részletes gyártói információ
CISCO MERAKI
Cisco Meraki hálózati eszközök, biztonsági és menedzsment szolgáltatások

A Meraki hálózati és IoT eszközökkel könnyedén biztosíthatsz intuitív, intelligens élményeket és biztonságos kapcsolódást hálózatodhoz cégeden belül és kívül az alkalmazottak és a vendégek számára. Az IDC-nél a Cisco Meraki az SD-WAN MarketScape 2021 vezetője lett.
Részletes gyártói információ
HP
Menedzselt vállalati nyomtatók a HP-tól

A HP menedzselt eszközeivel kihasználhatod a felhő kínálta lehetőségeket is, professzionális irodai MFP és nyomtatóparkot hozhatsz létre. Az üzemeltetett bérleti konstrukcióval csökkentheted a költségeket, ráadásul maximálisan alkalmazkodik a vállalkozásod igényeihez, ami segít elérni üzleti céljaidat.
Részletes gyártói információ
KNOWBE4
Adathalászat elleni védelem tesztekkel és e-learning oktatási anyagokkal

A kiberbűnözés évről évre növekszik, az adathalászati ága pedig a legnépszerűbb támadási módszerré vált a felhasználói tudatosság és képzések hiánya miatt. A felhasználók rendszeres képzése és a tudatosság tesztelése megelőzheti a legegyszerűbb, átverésen alapuló támadásokat és az azt követő visszaéléseket, zsarolásokat vagy rendszerleállásokat.
Részletes gyártói információ
PAPERCUT
Hatékony nyomtatás- és dokumentumkezelési megoldás, amivel nyomon követheted, kontrollálhatod és biztonságossá teheted a nyomtatást, a másolást és a szkennelést.

A PaperCut NG/MF egy átfogó nyomtatáskezelő rendszer, amelyet az erőforrások zökkenőmentes megfigyelésére és vezérlésére terveztek könnyen használható adminisztrációs és felhasználói eszközökkel, amelyek biztonságosan elérhetők a hálózat bármely pontjáról egy webböngészőn keresztül.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT
Windows Server és desktop OS, Defender biztonsági megoldások

A Windows Server a legelterjedtebb üzleti platform a csatlakoztatott alkalmazások, hálózatok és webszolgáltatások infrastruktúrájának kiépítésére. Az alkalmazások, a hálózat és a felhasználói eszközök biztonságát a Defender biztosítja.
Részletes gyártói információ
SES-imagotag
Kiskereskedelmi megoldások IoT alapokon natív Meraki kapcsolattal

A SES-imagotag a kiskereskedelmi elektronikus polccímkék és IoT-megoldások világelsője. A VUSION segítségével fizikai üzleteid digitális eszközökké változtatja.
Részletes gyártói információ
MICROSOFT 365
Irodai felhasználású Office 365 szoftverek licencelése

Segít a felhasználóknak és csapatoknak, hogy munkájuk során a legjobb teljesítményt nyújtsák az népszerű appokkal és felületekkel. Intelligens eszközöket ad, amelyek lehetővé teszik, hogy ott és úgy dolgozzatok, ahol és ahogyan szeretnétek.
Részletes gyártói információ
LOADBALANCER.ORG
Terheléselosztási technológiák hardveres, virtuális vagy felhő rendszerekhez

A Loadbalancer.org megoldása olyan ágazatokban vethető be, ahol a zero-downtime az elvárt minimum. A megoldás teljes mértékben méretezhető, és az első naptól kezdve maximális átviteli sebességet biztosít, lehetővé téve akár a végtelen méretezhetőséget is.
Részletes gyártói információ
Previous slide
Next slide

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!