Új Azure szolgáltatások

Microsoft Cloud for Healthcare bővíti az interoperabilitási adatszolgáltatások portfólióját.

2019 októberében a Microsoft lett az első felhő, teljesen felügyelt, első fél szolgáltatással, amely a strukturált egészségügyi adatokat a FHIR (Fast Healthcare Interoperability Resource-FHIR) formátumban, az Azure API for FHIR formátumban veszi fel, tartja fenn és kezeli, és ma újra bővítjük egészségügyi adatszolgáltatásainkat, hogy lehetővé tegyük az FHIR formátumú többféle adattípus cseréjét az egészségügyi és élettudományi iparágak számára.Ezért átnevezzük szolgáltatásainkat az Azure Healthcare API -kra.

A védett egészségügyi információk (PHI) egyedi követelményeihez tervezett Azure Healthcare API-k lehetővé teszik az ügyfelek számára a Microsoft Cloud for Healthcare-beli adatok beolvasását, kezelését és megőrzését. Bárki, aki egészségügyi adatokkal dolgozik, kihasználhatja az Healthcare API-kat, hogy összehozza a különböző PHI-készleteket, és végpontok között összekapcsolja őket a gépi tanulás, az elemzés és a mesterséges intelligencia eszközeivel.

  

Ha érdekelnek a részletek olvasd el a Microsoft cikkét teljes egészében:

https://azure.microsoft.com/hu-hu/blog/microsoft-cloud-for-healthcare-expands-portfolio-with-azure-healthcare-apis/

 

Vagy keresd szakértőinket további információkkal kapcsolatban!

OLVASS TOVÁBB!

SZAKMAI BLOGUNK

VLOG

INNOVATÍV IOT MEGOLDÁSOK

Válaszd az innovációt! Csökkentsd velünk az infrastruktúra komplexitását, automatizáld az üzemeltetést, és használd ki az IoT-ban rejlő potenciált!

ELOLVASOM »

SZAKMAI BLOG

Iratkozz fel, és értesítünk a következő blog megjelenéséről!

IRATKOZZ FEL!