Amikor a hálózat tudja a dolgát

Esettanulmány: Láng Kft.
A feladat egy lényegesen átláthatóbb hálózati struktúra kialakítása volt, mint az megelőzően.

A megbízónk célja a könnyebb menedzselési lehetőségek elérése volt, ezért a tervezés előtt egy hosszas, de alapos felmérés és tesztelés kezdődött.

Mindebből a megbízó dolgozói semmit nem vettek észre, mivel a munka nagy része nem a helyszínen zajlott. A koncepcionális tervezés a jövőbeni fejlődési lehetőségek figyelembe vételével zajlott. A kialakítás előtti részletes prezentációval bemutattuk az új rendszer különbségeit, erősségeit és a kihasználható előnyöket. A későbbi megállapodásunkban lefektettük, hogy mennyi idő alatt biztosítjuk az új hálózat kialakítását, illetve a garantáltuk az problémamentes, rövid átállást.

Üzleti partnereink segítségével és saját erőforrásainkkal ideiglenes átcsoportosításával kevesebb mint két hét alatt sikerült az alapokat felállítani és felkészülni az átállásra. A jól szervezett munkának és a megrendelővel történő hatékony kapcsolattartásnak köszönhetően az új hálózati rendszer beüzemelése egy hétvégét vett igénybe, így megbízónk munkatársai a következő napon – számukra gyakorlati változás nélkül – kezdhették a munkát.

A hálózat adminisztrátorai viszont egy könnyeben kontrollálható és egyszerűbben fejleszthető rendszert kaptak, ami kevesebb ad-hoc munkát, nagyobb parametrizálási szabadságot és magasabb szintű biztonságot garantál.

OLVASS TOVÁBB!

SZAKMAI BLOGUNK

SYSWIND - Kulcsrakész infrastruktúra
KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

VALÓSÍTSD MEG! LEGYEN AZ MSP A SIKERED KULCSA!

A magyar kis- és középvállalkozások meglepően hanyagolják az innovációt, miközben a legújabb IT technológiák bevonása egyértelműen javítja a hatékonyságot. Most megmutatjuk, hogyan lehet nagyobb beruházás nélkül hatékony infrastruktúrát kialakítani MSP-vel.

ELOLVASOM »

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.