Amikor a hálózat tudja a dolgát

Esettanulmány: Láng Kft.
A feladat egy lényegesen átláthatóbb hálózati struktúra kialakítása volt, mint az megelőzően.

A megbízónk célja a könnyebb menedzselési lehetőségek elérése volt, ezért a tervezés előtt egy hosszas, de alapos felmérés és tesztelés kezdődött.

Mindebből a megbízó dolgozói semmit nem vettek észre, mivel a munka nagy része nem a helyszínen zajlott. A koncepcionális tervezés a jövőbeni fejlődési lehetőségek figyelembe vételével zajlott. A kialakítás előtti részletes prezentációval bemutattuk az új rendszer különbségeit, erősségeit és a kihasználható előnyöket. A későbbi megállapodásunkban lefektettük, hogy mennyi idő alatt biztosítjuk az új hálózat kialakítását, illetve a garantáltuk az problémamentes, rövid átállást.

Üzleti partnereink segítségével és saját erőforrásainkkal ideiglenes átcsoportosításával kevesebb mint két hét alatt sikerült az alapokat felállítani és felkészülni az átállásra. A jól szervezett munkának és a megrendelővel történő hatékony kapcsolattartásnak köszönhetően az új hálózati rendszer beüzemelése egy hétvégét vett igénybe, így megbízónk munkatársai a következő napon – számukra gyakorlati változás nélkül – kezdhették a munkát.

A hálózat adminisztrátorai viszont egy könnyeben kontrollálható és egyszerűbben fejleszthető rendszert kaptak, ami kevesebb ad-hoc munkát, nagyobb parametrizálási szabadságot és magasabb szintű biztonságot garantál.

OLVASS TOVÁBB!

SZAKMAI BLOGUNK

VLOG

INNOVATÍV IOT MEGOLDÁSOK

Válaszd az innovációt! Csökkentsd velünk az infrastruktúra komplexitását, automatizáld az üzemeltetést, és használd ki az IoT-ban rejlő potenciált!

ELOLVASOM »

SZAKMAI BLOG

Iratkozz fel, és értesítünk a következő blog megjelenéséről!

IRATKOZZ FEL!