MSP Menedzselt IT szolgáltatás

A felügyelt szolgáltató (MSP) olyan szolgáltatásokat nyújt, mint például a hálózat, az alkalmazás, az infrastruktúra és a biztonság, folyamatos és rendszeres támogatással és aktív adminisztrációval az ügyfelek telephelyén, vagy távolról a saját központjában vagy harmadik fél adatközpontjában. Az MSP-k saját natív szolgáltatásaikat nyújthatják más szolgáltatók szolgáltatásaival együtt (például egy biztonsági MSP, amely rendszeradminisztrátort biztosít egy harmadik féltől származó IaaS szolgáltatáshoz). A pure-play MSP-k egyetlen szállítóra vagy technológiára összpontosítanak, általában a saját alapkínálatukra. Sok MSP több szolgáltató, gyártó megoldásait is képviseli és biztosítja ügyfelei számára. Az MSP kifejezést hagyományosan az infrastruktúra- vagy eszközközpontú szolgáltatásokra használták, de kiterjesztették minden folyamatos, rendszeres kezelésre, karbantartásra és támogatásra. A szolgáltatásként történő technológia vásárlás és üzemeltetés számos előnnyel rendelkezik, de a legfontosabb a költséghatékonysága. Emellett könnyebben biztosítható a technológia folyamatos szinten tartása, frissítése, illetve az igény szerinti skálázhatósága a változó üzleti igényekhez.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.