KENNA Security

A Kenna egy SaaS szolgáltatásként használható sebezhetőségi és kockázati intelligencia platform, amely pontosan méri a kockázatot, és rangsorolja a kárelhárítási erőfeszítéseket, mielőtt a támadó kihasználhatná a szervezet gyengeségeit.

A Kenna kockázati pontszám minden egyes sebezhetőségnél figyelembe veszi, hogy mi történik valós időben, az internet teljes spektrumában. A pontszám ezután becslést ad a kihasználás valószínűségére, hogy rangsort adjon a kihasználás valószínűségének az adott támadási vektor használatával. A kockázatalapú sebezhetőség-kezelés (RBVM) egy olyan folyamat, amely csökkenti a sebezhetőségeket a támadási felületen azáltal, hogy prioritást ad a helyreállításnak a szervezet számára jelentett kockázatok alapján. Az örökölt sebezhetőség-kezeléssel ellentétben a kockázatalapú sebezhetőség-kezelés túlmutat a sérülékenységek feltárásán.

 

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!