CISO-AS-A-SERVICE

Hatékonyságot adunk védelmi rendszereidhez

A kibervédelmi megoldások akkor tudnak maximális támogatást biztosítani adataid, rendszereid védelméhez, ha egy felelős IT biztonsági szakember menedzseli a folyamatokat kockázatalapú stratégiával. A biztonsági rendszerek adatait, riportokat, javaslatokat értelmezni és ezek alapján válaszlépéseket, kritikus döntéseket meghozni nagy felelősség. Ez a CISO feladata. Ha nincs, akkor biztosítjuk vállalkozásod számára egy főállású szakember költségeinek kevesebb mint a feléért.

A kibervédelem egy olyan folyamat, ami a 0. perctől folyamatos figyelmet, aktív menedzsmentet követel meg. Nem elég installálni egy vírusirtót, nem elég olvasni a frissítési jelentéseket, hanem komoly és felelősségteljes döntéseket meghozatalát igényeli.

A CISO-as-a-Service egy olyan szolgáltatás, amivel vállalkozásod kibervédelmi stratégiáját, annak megvalósítását és üzemeltetését támogatjuk.

MIBEN SEGÍT A CISO
A biztonsági elvárások megfogalmazásában, a stratégia tervezésében, a házirendek kialakításában, a biztonságos infrastruktúra megvalósításában és üzemeltetésében.
MIÉRT ÉRI MEG
A munkaerőpiacon nem könnyű jó szakembert találni, a havi költségei pedig elérhetik a 6.000 €-t. A CISO-as-a-Service szolgáltatás már elérhető 1.990 €-tól.
Previous slide
Next slide
IMPLEMENTÁCIÓ
A szervezet kiberbiztonsági programjának implementációja és felügyelete

A CISO-nak az a fő feladata, hogy stratégiai szintű útmutatást adjon a kiberbiztonsági programhoz. Az útmutatás mellett a CISO felelőssége annak biztosítása, hogy a szervezetek továbbra is megfeleljenek a kiberbiztonsági szabványoknak, irányelveknek, szabályozásoknak és jogszabályoknak.
Érdekel a szolgáltatás
ÖSSZEHANGOLÁS
A kiberbiztonság és az üzleti célok összehangolása

A CISO másik felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szervezete kiberbiztonsági programjának céljai összhangban vannak azokkal a célokkal, amelyeket szervezete elérni szeretne. Ennek a szerepnek az egyik kulcsfontosságú funkciója a biztonsági személyzet és a legfontosabb érdekelt felek közötti egyértelmű kommunikáció biztosítása.
Érdekel a szolgáltatás
BESZÁMOLÁS
Jelentés a kiberbiztonságról

A CISO-k fontos szerepet játszanak abban, hogy az üzleti vezetőknek információval szolgáljanak a legfontosabb kiberbiztonsági trendekről. Létfontosságú, hogy a CISO-k a felső szintű vezetés számára konszolidált és átfogó képet nyújtsanak szervezetük kiberbiztonsági helyzetéről.
Érdekel a szolgáltatás
INCIDENSKEZELÉS
Az incidensekre reagáló tevékenységek nyomon követése

A CISO-nak kulcsszerepe van a szervezetben egy biztonsági incidens során, a CISO felelőssége annak felügyelete, hogy az IT üzemeltetés hogyan kezeli a kiberbiztonsági incidenst, amikor azt azonosítják. A válságkezelés is a CISO feladata. Ahhoz, hogy az incidensekre adott válaszokkal kapcsolatos információkat hatékonyan továbbíthassák a felső szintű vezetésnek, a CISO-nak minden egyes előforduló információbiztonsági incidenst figyelemmel kell kísérnie, legyen az bármilyen kicsi is.
Érdekel a szolgáltatás
BCP & DRP
Az üzletmenet-folytonosság és a katasztrófa utáni helyreállítás kezelése

Az üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási tervek kidolgozása és végrehajtása a CISO másik kulcsfontosságú szerepe. A biztonsági incidensek számos hatással lehetnek a szervezetre, például a zsarolóprogram-incidensek leállást okozhatnak, ekkor létfontosságú szerepet játszhat az üzletmenet folytonosságának biztosításában.
Érdekel a szolgáltatás
BIZTONSÁGI TUDATOSSÁG
Az információbiztonság kultúrájának megerősítése

A CISO szerepet játszik a tudatos információbiztonság kultúrájának előmozdításában és a széles körű terjesztésében a szervezeten belül. A CISO-nak tanácsadóként kell támogatni a szervezetet folyamatosan kommunikálva stratégiáját és jövőképét. Ez akkor hatékony, ha a kommunikációt a szervezet különböző részeire szabják, és a célközönség számára aktuálisak.
Érdekel a szolgáltatás
ÜZLETI KAPCSOLATOK
Beszállítói kapcsolatok kezelése

Jelentős kockázatot jelent más szervezetek információbiztonsági szintje az együttműködések kapcsán. A CISO segíthet abban, hogy konzisztens szállítókezelési folyamatok legyenek érvényben az információbiztonsági kockázatok csökkentése érdekében. Az ellátási lánc sérülékenysége miatt együttműködhet például a beszállítók kibervédelemmel foglalkozó csapataival, hogy összehangoltan, adatokat megosztva tudják kezelni a fenyegetéseket.
Érdekel a szolgáltatás
KÖLTSÉGVETÉS
A kiberbiztonsági költségvetések hatékony felhasználása

A CISO felelőssége az is, hogy a szervezet kiberbiztonsági programjára elkülönített költségvetést hatékonyan és eredményesen használja fel. A CISO segíthet a szervezetnek abban, hogy döntéseket hozzon a kiberbiztonságba való hatékony befektetésről.
Érdekel a szolgáltatás
TÁMOGATÁS
A szervezeten belüli IT adminisztrátorok támogatása

A kiberbiztonság nem kizárólag az információbiztonsági vezető felelőssége. Valójában egy felkészült csapatra van szüksége a szervezet védelméhez. Ezért a CISO felelős a szervezet informatikai állományának és vezetőinek képzéséért, a feladatok kiosztásáért, és a kritikus határidők betartatásáért.
Érdekel a szolgáltatás
Previous slide
Next slide

MIÉRT LEHET SZÁMODRA IS ELŐNYÖS?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!