>> Gyorsan megtérülő IT infrastruktúra megoldások <<

ÜZLETI TANÁCSADÁS ÉS
INFRASTRUKTÚRAFEJLESZTÉS

Megvizsgáljuk és kielemezzük, hogyan lehet hatékonyabbá tenni az üzleti folyamatok informatikai hátterét. Független szakértőink ajánlatot tesznek az infrastruktúra konszolidációjára és innovatív technológiák alkalmazására, amik együttesen növelik az üzleti hatékonyságot, az üzletmenet folytonosságot, továbbá kiszámítható költségeket garantálnak az üzemeltetéshez.

Miért ajánlott szaktanácsadókra bízni az innovációs fejlesztéseket?

Mert a vállalatok belső informatikája sok esetben a leginkább szükséges fejlesztésekben gondolkodik. Előfordul az is, hogy a meglévő technológiákhoz alakítják az üzleti folyamatokat. Ezzel szűkítik a folyamatok fejlődésének a lehetőségeit, ezáltal számos üzleti, technológiai és kiberbiztonsági kockázatra nem tudnak kielégítő megoldást adni. Továbbá felmérések bizonyítják, hogy a digitalizációs lehetőségek halogatása piacvesztést eredményezhet.

Ezekkel szemben a független szaktanácsadó az üzleti stratégiához tervezi a technológiai koncepciót, és nem fordítva.

Milyen előnyökkel jár az együttműködés a Syswinddel?

Az üzleti együttműködés egyik legfontosabb alappillére – a kompetencia mellett – a kommunikáció. Az állandó elérhetőség, a gyors reakcióképesség, a partner gondolatainak olvasása olyan szintű üzleti kollaborációt tesz lehetővé a Syswindnél, amivel számos nagy informatikai szolgáltató csak küzd. Partnereink elégedettsége nem cél számunkra, hanem alapkövetelmény, ami nélkül egyetlen projektünket sem követhette volna a következő.

Ügyfeleink szerint a mérnöki csapatunk szó szerint beépül a vállalkozásukba és észrevehetetlenül teszi a dolgát a projekt kifutásáig.

Működjünk együtt!

Írja meg, hogy mikor és milyen módon tudjuk felkeresni!
Olvassa el adatkezelési feltételeinket,
és fogadja el az üzenet elküldéséhez!

Minden informatikai igényt kielégítünk.

Ügyfeleink maradéktalan elégedettségénél semmi nem fontosabb számunkra. Projektjeinkben mindent megteszünk, hogy a legideálisabb megoldást tegyük elérhetővé a partnereink számára.

VARGA LÁSZLÓ
IT menedzser
BioTech USA Kft.

“Az 5 éve tartó kapcsoltunk alatt sok olyan hálózati és biztonsági fejlesztést hajtottunk végre, ami nélkül ma biztos nem tarthatnánk itt. Köszönet érte a Syswind mérnökeinek!”

VARGA TAMÁS
IT mérnök
UTB Zrt.

“Eddigi több mint 10 éves informatikai szolgáltató szektorban eltöltött időm alatt tapasztaltak alapján messzemenőleg a Syswind volt eddig az, akik a leginkább ügyfélközpontú hozzáállást mutattak, így mindig tökéletesen biztos lehetek abban, hogy amit megoldásként javasolnak bármely problémánkra, az lesz a megfelelő választás.”

BORI BALÁZS
IT vezető
Láng Kft.

“Magas elvárásokat támasztó amerikai multinacionális cég kelet-közép-európai régiójának szolgáltatnak professzionális, rugalmas, gyors megoldásokat a hálózat és szerver infrastruktúra területén kiváló ár/érték arányon.”

A stratégiához tervezzük a megoldást.

corporate-management 02 solid

Haladó technológiákat integrálunk a vállalati kiszolgáló folyamatokba, amivel egyedi funkcionalitást biztosítunk iparágtól függetlenül. A számítási felhő, az IoT eszközök, a számtalan standardizált, támogató alkalmazás integrációja egy olyan központosított, gyorsan és rugalmasan skálázható infrastruktúra gerincet képez, aminek az üzemeltetési költsége és menedzselhetősége számottevő előnyt biztosít a szigetmegoldásokhoz képest.

A különböző területeket kiszolgáló, agilis szemléletet követő mérnöki csapataink szinergiát teremtenek a fejlesztési projektekben, amit minden esetben sikeres megvalósítás és hatékony, gazdaságos üzemeltetés követ.

A felhasználásra optimalizálunk és ügyfélélményt szolgáltatunk.

INFORMATIKAI TANÁCSADÁS

Invesztálj okosan a technológiába, és segítünk kihasználni a benne rejlő lehetőségeket üzleted hatékonyabb működése és növekedése érdekében!

KULCSRAKÉSZ INFRASTRUKTÚRA

Célunk olyan kulcsrakész, teljes körű informatikai rendszerek megépítése, melyek üzemeltetési költsége kifejezetten alacsonyan tartható.

FELHŐ ÉS HIBRID MEGOLDÁSOK

Költséghatékony és rugalmas architektúrát alakítunk ki üzleti alkalmazásaid számára a felhőben és részben lokálisan, hogy könnyedén reagálhass a piaci változásokra.

KIBERBIZTONSÁGI RENDSZEREK

Megóvjuk üzleti értékeit az informatika sötét oldalától és persze bárki mástól, hogy vállalkozása ne kerüljön veszélybe hackertámadások által.

MŰKÖDJÜNK EGYÜTT!

Kérjen díjmentes konzultációt!
Lépjen velünk kapcsolatba!

MÉRNÖKI ÜZEMELTETÉS

Mérnökeink úgy támogatják vállalkozását, hogy figyelembe veszik az üzleti körülményeket, és igazodnak az egyedi igényeidhez.

Tudjon meg többet a Syswind megoldásairól!

Blogjaink, videós megjelenéseink weboldalunkon díjmentesen, regisztráció nélkül elérhetők.

HIBRID MUNKA
A "home office" a pandémia alatt kapott egy újabb trendi kifejezést. Ha be is jársz a munkahelyedre, akkor az a hibrid munkavégzés. A kiberbűnözök köszönik szépen a kibővített lehetőséget.
OLVASSA EL!
KATTINTS ÓVATOSAN!
Sok mindent lehet óvatosan csinálni, de egy emailben elhelyezett linkre nehéz óvatosan kattintani. Vagy kattintasz, vagy nem. A kibervédelem leggyengébb láncszeme az ember – csak nem mindegy, hogy a felhasználó vagy az IT adminisztrátor.
OLVASSA TOVÁBB!
ALKALMAZÁSKONSZOLIDÁCIÓ A SZÁMÍTÁSI FELHŐ SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai tanácsadás több olyan területet világít át, amik az IT infrastruktúra költségeinek nagy részét teszik ki. A célja, hogy megállapítsa, hogyan lehet a szoftvereket és a futtató környezetet optimális kihasználtság mellett, biztonságos és gazdaságos formában üzemeltetni.
OLVASSA EL!
RACIONÁLIS INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA-ÜZEMELTETÉS
A mérnöki üzemeltetés lényegében egy olyan beruházás, ami az adott vállalkozás infrastruktúráját alakítja a cég üzleti igényeihez, és az infrastruktúra TCO kiadásait hosszú távon tervezhetővé és megfizethetővé teszi.
OLVASSA EL!
INTELLIGENS INFORMATIKA, AVAGY A RUGALMAS JÖVŐ
Ki fog győzni a jövő piacán? Minden bizonnyal, aki képes elsajátítani a gyors, de biztonságos fejlődés készségét.
OLVASSA TOVÁBB!
10 GYAKORI KIBERBIZTONSÁGI HIBA, AMELYET A VÁLLALKOZÁSOK ELKÖVETNEK
Mutatjuk, Ön hogyan kerülheti el ezeket.
OLVASSA TOVÁBB!
IT REZSICSÖKKENTÉS
Manapság sokan dobálóznak a rezsi és a csökkentés szókombinációval. A kérdés, hogy ez egyáltalán megvalósítható fogalom az informatikában?
OLVASSA EL!
HÁLÓZAT: TECHNOLÓGIÁK VS. IGÉNYEK
Nem kell messzire visszatekinteni, hogy lássuk, komoly változások történnek az informatikában. A szervezetek többnyire átformálják a szoftverek és az infrastruktúra beszerzésének és felhasználásának módját.
OLVASSA EL!
GÉPI TANULÁS ÉS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA
A kiberreziliencia, másnéven az ellenállóképesség internetes fenyegetések és támadások ellen egy újabb kifejezés, amit minden vállalatnak, intézmények meg kell tanulnia. A fogalom túllép a biztonság kifejezésén, mert 100%-os kiberbiztonság nem létezik.
OLVASSA EL!
NE IJEDJ MEG EGY TANÁCSADÓTÓL!
Az IT tanácsadó nem rabló, nem a pénzedet akarja, de segíthet abban, hogyan költsd el a legjobban, ha nélkülözhetetlen a fejlesztés.
OLVASSA EL!
Previous slide
Next slide