TARTALOMSZŰRÉS

A tartalomszűrés olyan folyamat, amely kezeli vagy szűri a hozzáférést bizonyos e-mailekhez vagy weboldalakhoz. A cél a káros információkat tartalmazó tartalom blokkolása. A szervezetek általában a tartalomszűrő programokat használják a tartalomhoz való hozzáférés szabályozására tűzfalukon keresztül.

A Cisco IOS Content Filtering egy webes biztonsági megoldás, amely segít a szervezeteknek az ismert és új internetes fenyegetésekkel szembeni védekezésben, javítja az alkalmazottak termelékenységét, és kényszeríti ki az üzleti szabályzatokat a szabályozási megfelelés érdekében.

A Cisco Umbrella megakadályozza, hogy a felhasználók hozzáférjenek a rosszindulatú webhelyekhez. Ez blokkolja a felhasználókat azokon a webhelyeken, ahol rosszindulatú programok, zsarolóprogramok, adathalász programok és botnetek találhatók. Az Umbrella átirányítja a felhasználókat azokról a webhelyekről, ahol kiberfenyegetések vannak jelen, egy olyan oldalra, amely elmagyarázza a felhasználóknak, hogy a webhely rosszindulatú.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!