Sérülékenységkezelés

A sebezhetőségi vizsgálatok és sérülékenységkezelés a biztonsági rések azonosításának, értékelésének, jelentésének, menedzselésének és orvoslásának permanens és rendszeres folyamata a végpontokon, munkaterheléseken és rendszereken keresztül. A biztonsági csapatok általában egy sebezhetőségkezelő eszközt használnak fel a sérülékenységek észlelésére, és különböző folyamatok felhasználásával javítják vagy javítják azokat. A sebezhetőség-kezelő program célja, hogy a hálózat biztonságban legyen az ismert fenyegetésekkel és kizsákmányolásokkal szemben, és biztosítsa, hogy megfeleljen a szabályozási követelményeknek. Ezt úgy teszi, hogy elemzi a hálózatot az esetleges inkompatibilitások, az elmulasztott frissítések és a használt szoftver általános gyengeségei szempontjából.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.