MSP MANAGED IT SERVICES

A felügyelt szolgáltató (MSP) olyan szolgáltatásokat nyújt, mint például a hálózat, az alkalmazás, az infrastruktúra és a biztonság, folyamatos és rendszeres támogatással és aktív adminisztrációval az ügyfelek telephelyén, az MSP-jük adatközpontjában (hoszting) vagy harmadik fél adatközpontjában. .

Az MSP-k saját natív szolgáltatásaikat nyújthatják más szolgáltatók szolgáltatásaival együtt (például egy biztonsági MSP, amely rendszeradminisztrátort biztosít egy harmadik féltől származó felhő IaaS felett). A pure-play MSP-k egyetlen szállítóra vagy technológiára összpontosítanak, általában a saját alapkínálatukra. Sok MSP más típusú szolgáltatók szolgáltatásokat is tartalmaz. Az MSP kifejezést hagyományosan az infrastruktúra- vagy eszközközpontú szolgáltatásokra használták, de kiterjesztették minden folyamatos, rendszeres kezelésre, karbantartásra és támogatásra.

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.