Microsoft Defender

A Microsoft Defender egy biztonsági alkalmazás rendszer több kisebb, specifikus alkalmazással, amely rosszindulatú programok elleni védelemmel, webvédelemmel és valós idejű biztonsággal segíti az felhasználókat és a szervezeteket az online biztonságban. Segíti a felhasználók biztonságát integrált fenyegetésvédelemmel, észleléssel és válaszlépésekkel a végpontokon, e-maileken, identitásokon, alkalmazásokon és adatokon keresztül.

A Microsoft Defender ATP egy egységes platform a preventív védelemhez, a jogsértések utáni észleléshez, az automatizált oknyomozáshoz és a válaszadáshoz.

A Microsoft Defender for Endpoint iparágvezető végpontbiztonságot nyújt Windows, macOS, Linux, Android, iOS és hálózati eszközökhöz, és segít a támadások gyors leállításában, a biztonsági erőforrások méretezésében és a védelem fejlesztésében.

A Microsoft Defender for Office 365 egy felhőalapú, biztonsági szűrést végző szolgáltatás, amely segít megvédeni szervezetét az e-maileket és az együttműködési eszközöket fenyegető fejlett fenyegetésekkel, például adathalászattal, üzleti e-mailek feltörésével és rosszindulatú támadásokkal szemben.

A Microsoft Defender for Cloud Apps egy Cloud Access Security Broker (CASB), amely különféle telepítési módokat támogat, beleértve a naplógyűjtést, az API-csatlakozókat és a fordított proxyt. Gazdag láthatóságot, az adatátvitel vezérlését és kifinomult elemzést biztosít a kiberfenyegetések azonosításához és leküzdéséhez az összes Microsoft és harmadik fél felhőszolgáltatásában.

Microsoft Defender for Identity (korábban Azure Advanced Threat Protection, más néven Azure ATP) egy felhőalapú biztonsági megoldás, amely az helyi Active Directory jelölések segítségével azonosítja, észleli és kivizsgálja a speciális fenyegetéseket, a sérült identitásokat és a szervezetet érintő rosszindulatú belső műveleteket. A Defender for Identity lehetővé teszi, hogy a SecOp-elemzők és biztonsági szakemberek nehezen észlelhető, fejlett támadásokat kezeljenek hibrid környezetekben.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.