DEVICE POSTURE

A Device Posture összegyűjti a biztonsággal kapcsolatos eszközadatokat, például az operációs rendszer és a böngésző verzióját, a lemeztitkosítást és a vírusvédelmi állapotot. Ezekkel az adatokkal meghatározhatja és kényszerítheti az alkalmazások hozzáférés-vezérlési házirendjeit. A Device Posture rendszeresen rögzíti az adatokat a környezetben lévő eszközökről. Ezen információk felhasználásával elemezheti, megértheti és javíthatja az alkalmazások általános biztonságát azáltal, hogy a meglévő alkalmazás-hozzáférési listát olyan szabályokkal egészíti ki, amelyek figyelembe veszik az eszköz biztonsági állapotát és a kapcsolódó kockázatokat. A Device Posture segít abban, hogy az alkalmazásokhoz hozzáférő eszközök megfeleljenek a szükséges biztonsági követelményeknek.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.