Cisco DUO

A Duo biztonságos hozzáférést biztosít alkalmazásokhoz és adatokhoz, függetlenül attól, hogy a felhasználók hol tartózkodnak vagy milyen eszközről jelentkeznek be. A Duo adaptív többtényezős hitelesítése (MFA) Zero Trust szintű biztonsági koncepciót jelent a felhasználók, eszközök és az általuk elért alkalmazások irányába.

A Duo MFA megkönnyíti a kéttényezős hitelesítést a rendszergazdák és a felhasználók számára egyaránt. Könnyen használható és biztonságos mobilhitelesítési alkalmazást kínál a gyors, push értesítésen alapuló jóváhagyáshoz, amellyel ellenőrizheti a felhasználó személyazonosságát okostelefon, okosóra és U2F token támogatással. A Duo egyszeri bejelentkezése (SSO) egyszerű és konzisztens bejelentkezési élményt biztosít a felhasználóknak bármely alkalmazáshoz, legyen az helyszíni vagy felhőalapú.  A Duo SSO tulajdonképpen egy felhőben üzemeltetett Security Assertion Markup Language (SAML) 2.0 identitásszolgáltatás, amely hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz a felhasználók meglévő címtár-hitelesítő adataival (mint például a Microsoft Active Directory vagy a Google Apps-fiókok).

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!