ALKALMAZÁS-KISZOLGÁLÁS

Az alkalmazáskiszolgálót alkalmazások és kapcsolódó szolgáltatások telepítésére, működtetésére és üzemeltetésére tervezték végfelhasználók, IT-szolgáltatások és szervezetek számára, és megkönnyíti a csúcskategóriás fogyasztói vagy üzleti alkalmazások tárolását és szállítását. Az alkalmazásszerver olyan szoftverek vegyes keretrendszere, amely lehetővé teszi webalkalmazások létrehozását és azok futtatását szolgáló szerverkörnyezetet. Ez gyakran különböző számítási elemek összetett halmaza lehet, amelyek meghatározott feladatokat futtatnak, és amelyeknek egyként kell működniük több felhő és webalapú szoftver és alkalmazás működtetéséhez. Az elsődleges web-alapú szerverszint és az adatbázis-kiszolgáló háttérszintje között elhelyezkedő alkalmazásszerver alapvetően közvetítő az adatbázis-kiszolgáló és az általa támogatott üzleti vagy fogyasztói alkalmazások felhasználói között, különféle protokollok és alkalmazás-programozási felületek (API-k) elhelyezésével.

KÖVESS BENNÜNKET!

Ha szeretnél szakmai cikkeket olvasni technológiákról, megoldásainkról, akkor add meg email címed, és levélben értesítünk a következő blogokról.

IRATKOZZ FEL!

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.