KONTROLLÁLD
VÁLLALKOZÁSOD MINDEN SZEGLETÉT!
ÁLLD ÚTJÁT
A CÉGEDET ÉRŐ FENYEGETÉSEKNEK!

BIZTONSÁGI RENDSZEREK

Kontroll alá helyezzük az üzleti értékeidet!

Biztos vagy benne, hogy ingatlanjaid és ingóságaid biztonságban vannak? Az irodai besurranók, a betörők egyre fejlettebb módszereket alkalmaznak, ezért Neked még inkább felkészültnek kell lenned! A Syswind szakszerű megoldásaival teljes kontroll alatt tarthatod vállalkozásod.

Mind fizikai, mind digitális értékeink megóvásának legbiztosabb módja az integrált vagyonvédelmi rendszerek használata. A bűncselekmények megelőzését senki nem garantálhatja, de az elkövetőket könnyebb elkapni és azonosítani szakszerű módszerekkel.

Távolról is elérhető megfigyelő és belépési kontroll rendszereinkkel kiszűrhetők az illetéktelen személyek, és megelőzhetők a lopások. Integrált riasztási megoldásunk a behatolás első pillanatában pánikértesítést küld, és a rendszerkamerákon keresztül akár élőben, mobiltelefonról követheted az eseményeket a rendőrség kiérkezéséig.

KAMERA-
RENDSZEREK
Bárhol is vagy, mobiltelefonodon élőben követheted, vagy akár vissza is nézheted, mi történik céged területén.
KAPUTELEFON-
RENDSZEREK
Audio- és video kaputelefonjaink segítségével mindig megbizonyosodhatsz róla, hogy éppen érkezik hozzád, cégedhez.
BELÉPTETŐ-
RENDSZEREK
Egyedi azonosítással nyomon követheted, vagy korlátozhatod dolgozóid és látogatóid mozgását, hogy csak az illetékes személyek juthassanak be adott területekre.
RIASZTÓ-
RENDSZEREK
Védd meg céged az illetéktelen behatolóktól integrált riasztórendszer használatával, ami azonnali értesítést küld az illetékeseknek!
Előző
Következő

MILYEN ELŐNYÖKET BIZTOSÍTUNK?

Kontroll alá helyezzük az üzleti értékeidet!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írd meg, hogy miben lehetünk segítségedre!
Olvasd el adatkezelési feltételeinket,
és fogadd el az üzenet elküldéséhez, vagy keress bennünket telefonon!