IT Tanácsadás

Nem dobozt tologatunk, ha nem felelősségteljes kivitelezésben üzleti megoldást szállítunk, és igény szerint üzemeltetjük is. Minősített szakembereink felmérik üzleti igényeidet, és azok alapján valósítjuk meg a vállalkozásodra szabott infrastruktúrát. Üzletmenet-folytonossági tervet készítünk, és maximális kibervédelmet adunk a teljes architektúrára, hogy az üzleti folyamataid dinamikus futását és a vállalkozásod fejlődését semmi ne akadályozhassa.

És ami ennél is fontosabb, úgy alakítjuk a projekt finanszírozását, hogy az Számodra ideális legyen. Ha például opex megoldást szeretnél, akkor a lehetőségek függvényében a teljes életciklusra fix, havidíjas elszámolást biztosítunk. Ügyfeleink a legkülönfélébb módon kérik a szolgáltatások ellenértékének kifizetését, így biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásod számára is megtaláljuk a legoptimálisabb módot.

Nem kell mást tenned, csak kérned egy konzultációt, illetve egy felmérést, és mi elmondjuk, hogyan lehet az igényeidre felépíteni az ideális infrastruktúra megoldást és kialakítani hozzá a leggazdaságosabb üzemeltetést.