NE IJEDJ MEG EGY TANÁCSADÓTÓL!

Az IT tanácsadó nem rabló, nem a pénzedet akarja, de segíthet abban, hogyan költsd el a legjobban, ha nélkülözhetetlen a fejlesztés.
MIRŐL LESZ SZÓ A BLOGBAN?

IT tanácsadás, digitális transzformáció,

A JÓL MEGTERVEZETT IT INFRASTRUKTÚRA VÉDELMET BIZTOSÍT

Egyrészt megvéd az ad hoc kiadásoktól, másrészt jól kiaknázza a technológiákban rejlő üzleti, marketing vagy létesítménygazdálkodási funkciókat. Például az IT hálózat gerincéhez natívan kapcsolódó IoT eszközökhöz számtalan olyan alkalmazás érhető el, ami hatékonyan támogatja a stratégiai döntéseket, a munkafolyamatokat, vagy költségcsökkentő automatizált megoldásokat kínál az üzemeltetéshez.

A DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ ELŐL NEM LEHET ELMENEKÜLNI, DE LEHET ROSSZUL VAGY JÓL KIVITELEZNI

Hazánk igen komoly lemaradásban van az európiai régióban, és még a legnagyobb vállalatok esetében is lehet meglepő hiányosságokat találni. Amikor pénzintézeteknél kibervédelmi és DRP hiányosságokat találnak, akkor szerinted egy átlagos közép- vagy nagyvállalatnál mekkora réseket lehetne találni? Főleg úgy, hogy alig van elérhető szakember a munkaerőpiacon.

AZ EGY TÉVHIT, HOGY EGY IT ADMINISZTRÁTOR, AKI WINDOWS-T TELEPÍT, NYOMTATÓHIBÁKAT ORVOSOL, VAGY SZERVEREKBEN CSERÉLI DISZKEKET, KÉPES ARRA, HOGY MEGTERVEZZEN EGY INTELLIGENS INFRASTRUKTÚRÁT.

Nem az ő feladata. A vezetőség pedig patthelyzetben van, mert fogalma sincs arról, mit és hogyan kellene tenni. Azt érzi, hogy szükség van fejlesztésekre. Tudja, hogy vannak belső feszültségek, problémák, amik nehezítik, lassítják a folyamatokat, de kevésbé ismeri a lehetőségeket.

AZ IT SZAKTANÁCSADÁS NEM EGY ÖRDÖGTŐL VALÓ DOLOG

Pedig a legtöbb vezetőnek feláll a hátán a szőr és pénzkötegek repkednek a szeme előtt, amikor felhívjuk, és tanácsadási konzultációt ajánlunk.

 

Az informatikai konzultáció a folyamatok fejlesztéséről, automatizációk bevezetéséről szól, ami hatékonyabbá teheti a vállalkozás működését és részben csökkenti, de legalább fixálja az infrastrukturális és operatív kiadásokat, tervezhetővé teszi a költségeket.

 

A magyar, üzleti digitalizáció nem azon fog megbukni, hogy az üzletek polcain digitális árcímkék lesznek-e vagy sem, hanem pl. azon, hogy a termelő vállalatok képesek lesznek az ellátási lánc hatékony láncszemévé válni, azaz képesek lesznek-e együttműködni fejlett infrastruktúrával rendelkező vállalatokkal.

 

A tanácsadó cégek, az üzemeltetési szolgáltatók sokat lendíthetnek ezen a változási folyamaton, de ehhez legelőször is fel kell ismerni a vállalatoknak, hogy szükségük van segítségre. Elvégre egy öntöde az öntészethez ért, egy húsfeldolgozó pedig a saját praktikáihoz. Mi pedig az infrastruktúra fejlesztéshez…

JAVASLATUNK

Gondold át, hogy mennyibe kerül egy gazdaság-informatikai szakember, mennyibe kerül egy hálózatfejlesztő mérnök, mennyibe kerül egy kibervédelmi szakértő! Nyilván nincsenek kőbe vésett árak, de a statisztikák azt mutatják, hogy havi bruttó vállalkozói költség bőven meghaladja a 2 millió forintot alkalmazottként. Ez beruházás nélkül minimum 6 millió forint havonta. Egy infrastruktúrafejlesztési projekt pedig eltarthat akár 1-2 évig is. Egy tanácsadó cég ennek a töredékéért ad kivitelezési tervet, illetve valósítja meg a projektet. Az üzemeltetést szintén a töredékért vállalják.

Kérj időpontot díjmentes konzultációra még ma!

IT tanácsadás és kulcsrakész informatika

KÉRJ SZAKMAI KONZULTÁCIÓT SZAKÉRTŐINKTŐL!

Szaktanácsadással segítjük infrastruktúrafejlesztési döntéseidet. Informatikus mérnökeink évtizedes tapasztalattal várják elképzeléseidet. Garantáljuk, hogy csak és kizárólag megbízható, élvonalbeli technológiákat javasolunk. Megoldásunkkal Te is költséghatékonyan üzemeltetheted informatikai infrastruktúrád.

OLVASS TOVÁBB!

SZAKMAI BLOGUNK

Gyere és reggelizz velünk!

A Syswind Kft. a Cisco szakembereinek támogatásával bemutatja, hogyan valósítható meg az IT innováció a dinamikusan fejlődő KKV-k számára.